Widzę, że było z c🤬jowej kamery, tutaj lepiej to widać, dodatkowo lepiej to opisałem, jednak jeśli c🤬jowy temat to wyj🤬, albo połączyć z tamtym.
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.podpis użytkownika
Życie jest sadistic.podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...Czytałem dzisiaj na WP ze zgineło 27 osob
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.Jeden farciarz (po prawej na video) ruszył szybciej i przeżył. Tamci się ślamazarzyli i ich walnął TIR.
![]()
Dlatego zawsze na skrzyżowaniu ruszam, bez przesady, nie z piskiem opon, ale jak trzeba. Niech to będzie przestrogą dla Was, miastowe zawalidrogi! Obserwujcie światła i ruszajcie kiedy trzeba!![]()
Swoją drogą to z moich dotychczasowych obserwacji ruchu w mieście wynika, że tak średnio przez światła dałoby radę przejechać z połowę więcej samochodów gdyby 'kierowcy' ogarniali że za chwile będzie zielone, znaleźli bieg - bo dla niektórych to nie lada problem XD - i ruszali jak trzeba, a nie tak, że ja na rowerze ich zostawiam z tyłu, i bynajmniej nie jest to kolarzówka![]()
A to na serio nie jest trudne, wystarczy spojrzeć kiedy gaśnie zielone dla samochodów jadących w poprzek, albo dla pieszych. Ale zwracania na takie rzeczy uwagi nie uczą na kursach, tylko jaka jest szerokość tablicy rejestracyjnej w milimetrach![]()