Znowu ta p🤬lona muzyczka… Przestańcie k🤬a wrzucać takie filmiki, bo się porzygac można. Dźwięk tez można usunąć z filmu, wiesz?
Gość to mogl sie co najwyzej przypatrywac, czy c🤬ke widac. Tak jak ja.
Żarcie gotować, gary zmywać, dupy dawać, a nie się w podnoszenie ciężarów bawisz. No chyba, że ćwiczysz po to, żeby później gar zupy nieść - to co innego.
Podnoszenie ciężarów przez babki jest w porządku i może prowadzić do lepszej sylwetki i zdrowia. Ale trzeba to robić z głową, a nie tak jak tutaj
Bitch, mam niedowagę. Ale fajnie tak celować ślepakami, byle komuś przykrość sprawić?
Wiadomo.Nick zobowiązuje...Pewnie bycie tłustą świnią też jest wg ciebie w porządku...
Wybornie, doskonale, albo doskonale wybornie!
Bitch, mam niedowagę. Ale fajnie tak celować ślepakami, byle komuś przykrość sprawić?
No szczerze wątpię, gdyż Twoja próba "obrazy" była absolutnie nie trafiona ale może jesteś za głupi, by satysfakcję przynosiły Ci logiczne wyniki
podpis użytkownika
Wchodzi kogut do łazienki a tam zakręcone kurkiZnowu ta p🤬lona muzyczka… Przestańcie k🤬a wrzucać takie filmiki, bo się porzygac można. Dźwięk tez można usunąć z filmu, wiesz?
To sobie ścisz jak masz taką potrzebę, zamiast wszczynać głupią gówno burzę.
Ee nie, gość z filmiku za fajny na takie numery;)
Nie obrażając, ale kula daje fula
@marcino - prawdę mówisz
Wiem, ze można ściszyć, aż takim debilem nie jestem. Natomiast nie byłbym sobą, gdybym się nie przyp🤬olił. Dokładnie taka sama sytuacja jak z piosenka OŁ NOŁ. Do utylizacji.
Wiadomo.Nick zobowiązuje...Pewnie bycie tłustą świnią też jest wg ciebie w porządku...
Wybornie doskonale! Albo doskonale, wybornie!