Rebeliant_ZPF napisał/a:
@up: Kolejny, który nie rozumie znaczenia słowa bestialski. A w dodatku ograniczony umysłowo, bo z zerową wyobraźnią.
Podusiły? K🤬a, w c🤬j miejsca, ślepaku bez wyobraźni przestrzennej.
Drą ryja? Nie drą ryja, tylko kwiczą, a świnie kwiczą z wielu powodów, głównie z obawy przed czymś, tutaj kwiczały, bo chciały uciec i się nie udało, wydało się, zostały zdekonspirowane.
A czy jakikolwiek zmarł w tym pojeździe? Ja p🤬le...
Ktoś tam wyżej pisało zjebach ekoterrorystycznych. No k🤬a mamy tu jednego jak c🤬j.
Co ty durniu tu dopisujesz za teorie? xD Zdekonspirowane? Kwiczą, nie ryczą? Jedna po drugiej skacze bo nie mają jak się upchać, to widać na filmie, w c🤬j miejsca to ty może masz w dupie i od tego wiesz tak dobrze jak się kwiczy. Ja nie jestem ekozjebem, ale widocznie strona ściąga sadystów jak ty, możesz wyp🤬alać na harda do pojebańców podobnych do siebie, skoro jesteś taki twardy. Nie raz byłem przy zabijaniu świniaka, wsadzałem rękę w bebechy, jadłem świeżą kiełbachę, więc k🤬a takie zwierze przynajmniej zasługuje na minimum szacunku za to, że żyje by trafić pod nasz nóż. Przewóz tych maluchów został zrobiony na odp🤬l i zasługuje na skarcenie.
Wracając do poziomu, bestialska sytuacja może nie jest, a prosiaki nie są tak delikatne jak np. kurczaki które potrafią zadusić mniejszą jednostkę i bez stresowej sytuacji, ale po co takie stwarzać? Tego nie rozumiem, bo to jest strata dla właściciela, nie dla mnie.