Dzisiaj widzialem jak w Burlington, Chittenden 20-kilkulatka. Nie był podłączony do żadnego urządzenia i z płuc wydobywał się dzwięk, jakby oddychał jak Lord Vader. Po wszystkim jak dotarło do mnie co się stało, to skumałem, że stałem jak idiota kilka metrów dalej i się przyglądałem. Pierwsze co zrobiłem, to prawie cały umyłem się na pobliskiej stacji benzynowej
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Dzisiaj widzialem jak w Burlington, Chittenden 20-kilkulatka. Nie był podłączony do żadnego urządzenia i z płuc wydobywał się dzwięk, jakby oddychał jak Lord Vader. Po wszystkim jak dotarło do mnie co się stało, to skumałem, że stałem jak idiota kilka metrów dalej i się przyglądałem. Pierwsze co zrobiłem, to prawie cały umyłem się na pobliskiej stacji benzynowej
da się zebrać to gdzieś do kupy żeby można to było zbiorczo pokazać tym co nadal myślą, że to teoria spiskowa władców świata i że nie żadnego niebezpieczeństwa ?
da się zebrać to gdzieś do kupy żeby można to było zbiorczo pokazać tym co nadal myślą, że to teoria spiskowa władców świata i że nie żadnego niebezpieczeństwa ?
Ten koleś np. nie może już mieć ostatniej fazy raka płuc, czy też innej choroby układu oddechowego?
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.NIe, ale da się zebrać takich debili jak ty, którzy wierza w autentyczność każdego c🤬jowego materiału wideo jaki im się pod ryj podsunie i solidarnie rozstrzelać. I nie, nie jestem fanem teorii spiskowych i nie wierzę w boże proroctwa. Niebezpieczeństwo jest, tak samo jak przy każdej innej chorobie zakaźnej, ale siedzac w domu i ogladajac wypociny ludzi na internetach mam beke jak wielu debili ujawnia się, kiedy koło ich dupy zaczyna robić się gorąco, Wystarczy, że media coś pierdną i jedna ameba przekazuje to drugiej i tak się rozprzestrzenia ten gówno ferment szybciej niż sam wirus. Radze czasem trochę pomyśleć bo w ostateczności może okazać się, że głupota wykończy więcej ludzi niż sam wirus.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...NIe, ale da się zebrać takich debili jak ty, którzy wierza w autentyczność każdego c🤬jowego materiału wideo jaki im się pod ryj podsunie i solidarnie rozstrzelać. I nie, nie jestem fanem teorii spiskowych i nie wierzę w boże proroctwa. Niebezpieczeństwo jest, tak samo jak przy każdej innej chorobie zakaźnej, ale siedzac w domu i ogladajac wypociny ludzi na internetach mam beke jak wielu debili ujawnia się, kiedy koło ich dupy zaczyna robić się gorąco, Wystarczy, że media coś pierdną i jedna ameba przekazuje to drugiej i tak się rozprzestrzenia ten gówno ferment szybciej niż sam wirus. Radze czasem trochę pomyśleć bo w ostateczności może okazać się, że głupota wykończy więcej ludzi niż sam wirus.
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola