Zobacz , Ty napisałeś swój komentarz samodzielnie a jest c🤬ja warty i nic nie wnosi do tematu, więc będzie lepiej dla nas jak jednak to Ty zamkniesz mordę panie kreatywny.![]()
p🤬lenie Korwina przypomina mi gadanie takie jakie jest na mazurskiej wsi pod budką z piwem. Może tak myśli , że ludzie niepełnosprawni są mniej hmm "widowiskowi" niż atleci na olimpiadzie. No i psioczy na te konkurencje jakieś i poszczególne kategorie, tutaj rodzi się jedno pytanie.
Czy każdy k🤬a zna zasady każdej konkurencji jak ogląda np olimpiady ? Ja p🤬le , bo inaczej nie powiem , dajmy na to szermierka , przecież tam są tak posrane zasady i mało kto je rozumie , albo ta jazda konno -> kto ogarnia wszystkie figury i punktacje ? Chyba mało osób , a oglądamy to gdyż jest to sport , a jak wiadomo o co chodzi w sporcie ? ... o RYWALIZACJĘ ! , o wyniki ciężkiej katorżniczej pracy !!!
Moim zdaniem wysiłek ludzi niepełnosprawnych powinien być dodatkowo premiowany gdyż to właśnie oni wykonują najcięższą pracę , oprócz pracy nad własnym ciałem muszą walczyć z własną psychiką !!
A co do Korwina , serio , nie rozumiem jego popularności w internecie , to że ma jakiś pogląd na temat jak on to mówi homosiów - ok , obniżyć podatki - git . Na tym kończą się jego mądrości - zero , absolutnie zero jakikolwiek propozycji. Takie rzeczy to i ja mogę przedstawić podczas zakrapianego spotkania z kolegami. Zaznaczam , że nie czytałem wyrywków jego wypowiedzi, przylożyłem się do lektury , no i ręce opadają , z ptakiem łącznie![]()
@chrap
taa glosuj na ludzi, ktorzy mowia to co chcesz uslyszec. takie swiadome...
a juz samo okreslenie poprawnosc polityczna jest synonimem uposledzenia(no chyba ze ty ta poprawnosc ustalasz i masz z tego zysk to wtedy to jest cwaniactwo)
podpis użytkownika
Ola gringo
Ale on nic nie pisał ani nie mówił o żadnym zakazie puszczania czegoś w TV, nie zakazał uprawiać im sportu, nie zakazał wychodzenia im w krótkich spodenkach ogólnie to nie zakazał im niczego.