A co mam honor wspólnego z wiarą? We łbach wam się poprzewracało od słuchania klech i pisiaków, nic tylko bóg honor ojczyzna, świat nie jest czarno biały, nie ma tylko prawej i lewej strony kiedy to wreszcie zauważycie.
@Slonx
A co mam honor wspólnego z wiarą? We łbach wam się poprzewracało od słuchania klech i pisiaków, nic tylko bóg honor ojczyzna, świat nie jest czarno biały, nie ma tylko prawej i lewej strony kiedy to wreszcie zauważycie.
Ech, nie martw się, wiedziałem, że ktoś nie zrozumie.
Gdyby mi chodziło o normalnego ateistę, napisałbym "normalny ateista".
Chodziło mi o gimbazjalnych ateistów, więc celowo użyłem słowa "ateusz".
Wiem, kiedyś to był synonim ateisty, ale już to zostawmy.
No więc te ateusze to takie wielkie niewierzące są w internetach i zgrywają twardzieli, ale jak mamusia wyśle ze święconką to idą bez gadania. Taki to ich honor i odwaga.
Właśnie przez takie p🤬lenie, że wszystko jest relatywne, a nic nie jest tylko czarne lub tylko białe mamy w sejmie chłopa, który ucina sobie k🤬sa. Właśnie on nie chciał być czarno biały do tego stopnia, że stał się szary i jest hybrydą mężczyzny i kobiety, nowym rodzajem człowieka, homo lewakus XXI wieku
A co ciebie tak interesuje, kto jest kim? Nie masz własnego życia? Niech sobie zmieniają płeć, obcinają jaja, zapuszczają rogi i c🤬j cię to powinno obchodzić. Życie jest za krótkie, żeby jakieś zafajdane, konserwatywne gówno mówiło mi co mam robic ze swoim życiem, c🤬jem i czym tam jeszcze. Jak chcesz decydować za innych to powinieneś im płacić alimenty. Dochodzę do wniosku, że lepiej być tym homo lewakusem, niż homo kołtunusem z zaplutą mordą i spłaszczoną czaszką.
Jesteś idealnie uklepanym przez system człowieczkiem. Jak wynika z tego co napisałeś nie mogę mieć zdania na żaden temat, czyli rób co chcesz, rób jak chcesz, ale broń boże nie myśl i nie komentuj bo naruszysz czyjąś swobodę... a te twoje epitety tylko świadczą o tym jak bardzo chcesz bronić swojej głupoty.