Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Tylko skośne c🤬jki nie są wstanie wyhamować z 30km/h przy idealnej widoczności. A koleś stojący na cwaniaka na skrzyżowaniu miażdży. Mam nadzieję że złamał nogę i stopę we wszystkich możliwych miejscach.
a skąd wiesz że stoi "na cwaniaka"? przecież był tyłem mógł kogoś wołać np. swą rodzinę. Kadr kamery nie obejmował całego skrzyżowania.
Nudny film mało akcji sporo drobnych kolizji z udziałem rowerów i skuterów... ogólnie takie sobie.
Tak k🤬a, woła rodzinę ze środka skrzyżowania. Też jak nie mam co robić, to wychodzę na skrzyżowanie, staję tyłem i kogoś wołam, albo gromadzę w sobie energię świata. Ja p🤬le, co wy ludzie w głowach macie?
Czysto, furki też niczego sobie, mimo tego, iz wiekszosc tego panstwa to bida i syf w p🤬du, to jednak te zolte kukukielki sa w czolowce gospodarce swiata... wk🤬ia mnie to.