Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Gdyby nie podłożył w ostatniej sekundzie ręki, to były by dwa arbuzy rozj🤬e
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Mięta co chceta te k🤬y są już wszędzie
W każdej niedużej mieścinie ichni outlet szybciej sobie poradzili niż ciapate z kolonizacja gastro
I szczerze: trochę się tych k🤬ow boję
Przedwczoraj kupiłem u nich ładowarkę, 12pln napisane na boxie 3A, miasto 30 tys m
Wczoraj byłem na reklamacji bo po wyjęciu z pudełka okazało się że na samej ładowarce nap pisane 2A
Za lada młoda chinka ok 20 lat nie w pień nie mówiąca polski język + 2 babki obsługi Polki przed emerytura
Dlaczego się boje? Bo te k🤬y nie mają w ogóle skrupułów. Zabrałem te Chinkę do regału pokazuje na pudełko na ładowarkę a ona nic...
Zero reakcji
Powiecie że tylko ładowarka ale to się tak zaczyna
Widzieć kobietę nie ważne jakiej nacji zachowująca takie puste nonszalanckie oczy to ból uwierzcie mi, widzieć kobietę która tak bardzo gardzi drugim człowiekiem i porządkiem społecznym
Uważam że to jakie są samice jest trafnym indyfikatorem ogółu bo one gorzej maskują emocje szczególnie jeśli tak jak ta sprzedająca wykonują na ogół powtarzalne pracę
Mówię wam oni nas nienawidzą kroją nas na hajs i nas nienawidzą
Tik k🤬a Tok robicie z tego sadistica, a najbardziej wk🤬ia mnie to ze czesto tego typu gowno ma wiecej piw niz dobry material. dzieciaki opanowaly ten portal h🤬j z wami.