Super materiał. Słoń wysyłał masę sygnałów. Cały czas stał ustawiony bokiem, zaczął się kołysać i w końcu sprzedał ostrzegawczego kuksańca. Eskalował sygnały stopniowo. Fajne, mądre zwierzę.
Chciałbyś koniojebco
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Tępa strzała mogła chociaż spróbować czymś słonia przekupić. Zwierzęta, nawet wk🤬ione często uspokajają się jak im dasz coś do żarcia, a ta c🤬a ani be ani me i chciała z panem słoniem selfiki strzelać.
Jak słonia tresowali ciapate dzikusy to pewniemiał złe skojarzenia z ludźmi
W dzisiejszych czasach im kobieta ladniejsza, tym głupsza.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Z moich wojaży po świecie za młodu pamiętam niewiele, jedna rzecz natomiast wryła mi się w pamięć dość mocno. Jest to blada, przerażona twarz przewodnika w parku narodowym Chitwan w Nepalu, gdzie zawiezieni łodziami na niedużą wyspę jechaliśmy odkrytym pikupem (wycieczka ok. 8 osób poza mną i żoną same stare hitlery) i w czasie przerwy na papierosa w naszą stronę zaczął iść taki nieduży dziki słoń, miał do nas jakieś pół kilometra. Przewodnik blady ze strachu (moja żona twierdzi , że kierowca się zlał w gacie) stare hitlerowskie dwutonowe baby wrzucał na pakę ręcznie - a był postury Małysza. Słoń biegł za nami ok 2 kilometrów - jednego jestem pewien - jakby ktoś wypadł z paki to by został na drodze, bo miejscowi na bank by się nie zatrzymali po niego.
Dobrze wiedzą, że słoń to perfidny sadysta i jak czuje, że może to człowieka zamęczy i zabije, tak jak zabija dla przyjemności inne zwierzęta. Zwłaszcza słoń, który kiedyś żył z ludźmi i ma złamaną psychikę poprzez "udomawianie"* go od małego.
* kijem i kamieniami.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaTępa p🤬da. Od razu widać, że coś słoniowi nie pasuje. A ona mu się wp🤬la z tym uśmiechem między wódkę a zakąskę.