Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
racja jest taka jaka jest, a mianowicie, średnią pensje mamy na poziomie 3386 czy jakoś tak, paliwo za 5,60zł, mamy telefony internet, samochody niemieckie za 5 tysięcy;) wtedy jeśli miałeś prace to za 1000 brutto, mogłeś tankować ale do czego? do malucha k🤬a!!!!
ja mam odpowiedz politycy by normalnie zarabiali przy takich cenach paliw teraz sobie daja niezle premie dzieki temu ale c🤬j z tymi co uwazaja ze pieniadze sa najwazniejsze ja jak nie bede mial z czego zyc to po prostu zdechne z glodu i c🤬j sie nie bede martwil
@duży
Wynagrodzenie wynagrodzeniem ale wartość pieniądza się zmienia. Wynikało by z tego wykresu że za średnią wypłatę w latach 2008 można było kupić prawie 3 razy więcej towarów niż 10 lat wcześniej, nie mówię tu samochodach bo to akurat słaby przelicznik, ale powiedzmy pożywieniu czy innego ścierwa do domu codziennego użytku.
Jedynie co mnie zastanawia to co to są te takie pypcie przed końcem każdego roku na wykresie. Premie świąteczne/noworoczne czy co?