TRQPL napisał/a:
Wolę polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu
Mówisz i masz
garota napisał/a:
bardzo bym chciał bać wychodzić się na ulice pełne cz🤬chów i arabów. P🤬lisz, sram na te lewackie gówno. Pieniądze to nie wszystko, sprzedajnych k🤬iszonów jest jednak więcej więc nie zrozumiesz
Hahahahh właśnie sprzedajne k🤬iszony sprzedały kraj z tradycjami i bogatą historią j🤬ym żydom za 500 srebrników na każdego bachora, nawet w niepracującej, patologicznej, nie produktywnej (produkcja bachorów się nie liczy

), które te tępe k🤬iszony spłacają w podatkach za deszcz!

przebij to hipokryto!
janlew napisał/a:
Polakiem jestem i owszem, zaś "polaczek" to może ty jesteś. Nie jestem jednak lewicowym roszczeniowym pedałem, więc nie proponuj mi jedzenia gówna, czy c🤬ja w dupie, bo to są rzeczy właściwe tobie, i tobie podobnym, więc sam się nimi zajmij. Chyba ze już się zajmujesz, i stąd te kompleksy. Nie robisz czasem za trans modelkę u muslimów w Dubaju?
I co jeszcze , może głosowałeś na (sic!) prawicowy PiS, który wyj🤬 największy program socjalny od czasów PZPR? Róbcie z logiki k🤬ę, a logika zrobi z was k🤬ę- ja nie sprzedałem lewackim żydom z pis ojczyzny za 500+ - jeszcze c🤬j, przemilczałbym jakby było wydawane tylko produktywnym (pracującym) rodzinom, ale nie ! patola i plebs tańczy, lulki pali.... J🤬i hipokryci , chcą ratować kraj (tradycję, historię) pochodnią! jestescie gorsi niż Krzyzacy! Bo oni chociaż wiedzieli co robią i sie z tym nie kryli! A wy albo jestescie pożytecznymi idiotami , albo zdrajcami prawdziwego narodu polskiego na usługach polskich zydów.