Lewackich Szwedów... K🤬a człeniu chciałbyś, żeby Polsza była tak lewacka i jednocześnie bogata ale jak typowy polaczek z husarią na miniaturce wolisz żreć polskie gówno, przyjmować w dupe wielkiego c🤬ja z podatków po to tylko żeby bolzga była bolzgom...
Na miniaturce widać że blachy szwedzkie - też mnie ciekawi skąd wiadomo że Polak.
Zbliżając się do samochodu przede mną postanowiłem go wyprzedzić. Włączyłem lewy kierunkowskaz i powoli zmieniałem pas, kiedy nagle kierowca audi przyspieszył i zmieściłem się w sumie "na centymetry". Kierowcy Audi nie spodobało się to do takiego stopnia, że zaczął mnie hamować. Podczas pierwszej próby nie udało mu się, albo też nie chciał. Później ponownie mu nie spodobało mu się zachowanie pewnego kierowcy i też się z nim zabawił. Na koniec kiedy mijał mnie drugi raz zahamował przede mną NA ŚRODKU AUTOSTRADY (POBOCZA BRAK). Kierowca na szwedzkich blachach wyszedł do mnie, początkowo chciał otworzyć mi drzwi jednak były zamknięte. Uchyliłem mu trochę do mnie i nagle zaczął gadać do mnie po polsku, coś typu że mam się nauczyć jeździć. Po tym chciał mnie uderzyć przez to okno lecz jego wzrost nie pomógł mu na to. Końcowo uderzył mi w lusterko z pięści, niestety pęknięcie zauważyłem dopiero po tym jak odjechał."
Z jednej strony burak i stwarza zagrożenie. Z drugiej robi to zj🤬ym lewackim szwedom, więc w sumie luz. Myślę że ludzie którzy dają czarnym i ciapatym, napadać i gw🤬cić swoje żony i dzieci, nie będą mieli i nic przeciwko przemocy na drodze, w wykonaniu imigranta.
bardzo bym chciał bać wychodzić się na ulice pełne cz🤬chów i arabów. P🤬lisz, sram na te lewackie gówno. Pieniądze to nie wszystko, sprzedajnych k🤬iszonów jest jednak więcej więc nie zrozumiesz
Polakowi to robi jak już. Jeżdżę zawodowo po Szwecji i powiem tylko tak: tam panuję zupełnie inne kultura jazdy. jak na razie to tylko 3 sytuację gdzie ktoś zachował się chamsko i zawsze to była rejestracja PL.
Weź zwiedź trochę świata. W Szwecji podjeżdżasz rowerem pod przystanek autobusowy i zostawiasz go do wieczora BO ON TAM BĘDZIE JAK WRÓCISZ. Prędzej ogarniesz wp🤬l w nocy na osiedlu niż w Szwecji. Tam panuje cisza i spokój, dlatego nie lubią Polaków bo kradną gorzej niż cyganie.
Lewackich Szwedów... K🤬a człeniu chciałbyś, żeby Polsza była tak lewacka i jednocześnie bogata ale jak typowy polaczek z husarią na miniaturce wolisz żreć polskie gówno, przyjmować w dupe wielkiego c🤬ja z podatków po to tylko żeby bolzga była bolzgom...
Przecież jakby w Polsce było dużo obcokrajowców, to nawet na kasie w biedrze by oczekiwali znajomości języka angielskiego. Trzebaby się uczyć, a to boli. W dodatku zwykle taki imigrant (niezależnie od tego skąd) przynajmniej przez pierwsze miesiące zap🤬la jak dziki osioł, żeby jakoś się urządzić, więc osoby bez żadnych kwalifikacji mogłyby stracić pracę. To właśnie dlatego prawica to prawie zawsze debile po podstawówce bez żadnych umiejętności. Ja tam się żadnych imigrantów, którzy przyjeżdżają PRACOWAĆ i budować nasze PKB nie boję.