podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?I dobrze zrobiła. Staje taki zjeb na przejściu i se filmuje, przeszkadzając, zamiast sp🤬alać na drugą stronę ulicy jak przepis nakazuje. Piwo dla babci za odwagę bo 99% obecnych metroseksualistów bałoby się nawet odezwać, a co dopiero zjebowi torebką przyj🤬 po łbie.
Zachód - tam to se żyją, kurła ich mać. A u nas?
Ziomek pisał mi, żeby jutro się szykować na zbiorkom, bo jego 25-letnie Berlingo może nie dać rady
po mroźnej nocy pod blokiem. To znaczy pisze, że samo Berlingo dałoby radę, ale nie z tym akumulatorem.
Chłop nie zdołał uzbierać na nowy. Może w przyszłym miesiącu. No, ale to już będzie wiosna, więc pewnie sprawę
oleje i do następnej zimy będzie się bujać z tym ogryzkiem akumulatora.
Tak jest u nas.
I dobrze zrobiła. Staje taki zjeb na przejściu i se filmuje, przeszkadzając, zamiast sp🤬alać na drugą stronę ulicy jak przepis nakazuje. Piwo dla babci za odwagę bo 99% obecnych metroseksualistów bałoby się nawet odezwać, a co dopiero zjebowi torebką przyj🤬 po łbie.
Dobrze to by było jakby jej wyrwał torebkę i wyk🤬il jej w pysk. Te stare k🤬y myślą że im wszystko wolno bo ktoś im coś jest winien, nosić na rękach i tak dalej. Zero szacunku dla kogoś kto nie okazuje go mi. J🤬 stare k🤬y prądem !