podpis użytkownika
Dlaczego policja nie wykazała takiego samego zdecydowania przeciwko strajkowi kobiet? Czyli zniszczeniu ponad 100 kościołów w tym wielu zabytkowych jak np w Krakowie, ponad 1000 kamienic, pobiciach dziennikarzy np z Pyta.pl, zakłócaniu mszy a nawet wesel? armatki wodne się popsuły?
A mnie ciekawi jedno. Na dachu nad Empikiem podobno była TVP. Gdzie są materiały z tak zajebistego miejsca? Widział ktoś je? Bo przecież powinny być i stamtąd byłoby widać, kto podpalił racą mieszkanie. Nie widziałem, ale może są? Ktoś ma link?
Tutaj widać, że organizatorzy marszu robili co mogli, a jakieś pie**olone ścierwo z tyłu marszu zaczęło demolować i podpalać Empik.
Jedno jest pewne - to zrobili pie**oleni marksiści, czy to z Antify, czy z ONR czy jakieś sp***olone kibolstwo, które notabene jest multipolityczne, czyli są tam i antifiarze, i oenerowcy i zwykli bandyci - jeden ch*j zatem -> kula w łeb, do rowu i zasypać wapnem.
Podobnie myślałem do niedawna, ale niestety nie zniosę w ich szeregach katolskiej mentalności i teorii spiskowych (największy zjeb to Braun).
Przyczyną klęski Konfederacji jest właśnie zlepek wielu opcji. Wydalić Brauna, Godek, Korwina, zamknąć ryj Bosakowi aby nie pie**olił o katolicyzmie i bogach i wtedy zostaje Konfa gospodarcza. Taka nie jest, niech wypie**ala. Póki nie pojawi się partia bez światopoglądu na pierwszym planie, tylko zorientowana na wolnorynkową gospodarkę - nie głosuję na nikogo i mam wyj***ne. Czas na egoizm i swój własny interes, wyj***ne na to kto nami rządzi, może sobie wracać PZPR, wyj***ne. Zawsze mnie będzie stać aby wyjechać jak się rozjebie kraj do reszty.
podpis użytkownika
Ola gringoLink do nagrań z sowy chyba sam jesteś w stanie sobie znaleźć.
Link do nagrań z sowy chyba sam jesteś w stanie sobie znaleźć.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Policjanci, oni tam zawsze byli i zawsze będą. Taka jest taktyka, to oni wyciągają ludzi z tłumu.[/
To są ci co od nich zaczynaja się wszystkie burdy na MN
Działali i będą działać niezależnie od tego kto rządzi .
Nie wszystko jest w i trenerach a zainteresowani tymi tyłkami maja dość pokaźna kartotekę ze zdjęciami i który z jakiego wydziału jest .
To nie jest tak ze oni są anonimowi ,dla mnie czy pospolitego polska może i rak ale nie dla tych co ns co dzień z nimi grają w policjanta i złodzieja .
Tak długo bydło się przygotowywało na to, że ktoś ich będzie prowokować, że musieli coś z tym zrobić mimo że rzekomi prowokatorzy nie dotarli "Elycie narodu" musiało ostro odj***ć od wódki i prochów, że widzieli tam jakieś prowokacje