Dziękuję w imieniu swoim i kolegów po fachu. Niestety placimy niekiedy wysoką cenę za to "czarne złoto", kilku kolegów za mojej kadencji odeszło na wieczną szychtę, wielu odniosło poważnie obrażenia...
Bardzo budujące jest to że są jeszcze normalni ludzie którzy to rozumieją i szanują, a nie jak z🤬b @ p🤬lą bzdury które usłyszeli w telewizorze...
Wszystkiego dobrego Ci życzę, oby tego ciepła i światła nigdy Ci nie zabrakło. 💪🏻🙂
P.s. a gadanie o 17k i innych przywilejach, oraz o tym że w pręta lecimy całe dnie, to oczywiście troll na takich internetowych ujadaczy jak @Will70, ale to chyba jasne.
Pozdro. Shaolin. 🙅🏻
Inteligent za najniższą krajową się znalazł.😂 Do roboty (!!!) zamiast na necie zbijać bąki!👿 Podatki na Górniczków same się nie zapłacą! 😂
Zrobił dokładnie to czego chciałem, o to mi chodziło żeby jakiś żałosny obesraniec się odpalił. Żałuję jedynie że tylko jeden taki idiota się znalazł, bo bardziej mi się podoba jak ujadają chórem... 😂😂😂🙅🏻
Auuu, auuu... Możesz sobie powyć pedałku, do księżyca... Takich leszczy jak Ty to wciągamy na dole do nosa. 😂Jak jaj nie masz, to już nic Ci nie pomoże, nawet to zawodzenie... Kozak w necie, p🤬da w świecie. 😂
Dawać kutafony wincyj kasy, bo nowego Merca z salonu biorę, i chatę sobie rozbuduję, bo na 150 m/kw jest mi ciasno! 😂
A Ty do roboty gnoju, bo potrzebujemy Twoich podatków, żeby nam się dobrze leżało ! 😂 Zap🤬laj na Pana Górnika żałosny frajerze. 😉 I co mi zrobisz? He?
Auuuu... Mozesz sobie jeszcze poujadać najwyżej, a ja pieniądze w kieszeń włożę i będę sie śmiał jeszcze głośniej... 🖕🏻
J🤬 murcoli - najgorsze ścierwo i zakała Śląska. P🤬dy na magazynie na pickingu nie wytrzymywali nawet tygodnia. Chciałbym zobaczyć cie k🤬o na jakimś rażenie, albo biedronce przed świętami... 19-25 ton na zmianę, na skręcie tułowia na minusowych temperaturach. Pouciekały dziewczynki na kopalnie i chwalą się, że "na grubie po 3 latach nie miolch ani dnia tak przej🤬e, jak na biedronce". Jestem zbrojarzem, pedały z kopalni przyszli do nas na budowę, KAZDY przenosil kape i 2 szlapy na dole, 8 km pod górkę, pod wodą, do gory nogami. Jak doszlo do rzucania stali, czy noszenia szalunków, to pekali jak dzieci. Ze nie wspomne o kreceniu cegami czy laniu betonu. KAZDY cwaniak z kopalni odpadł przed miesiącem.
I żeby było jasne, jestem zięciem, synwm i wnukiem górników. J🤬 was leszcze. Największe pozerstwo w Polsce. Murcole - tfu jego mać
Największa wylęgarnia c🤬lowni i frajerstwa w jednym na Śląsku to są takie osobniki, którym w życiu nie wyszło i wylądowali na magazynach, budowach, za c🤬j żadnych perspektyw rozwojowych nie mają ale ze swej UDRĘKI pierwsi będą internetowo kozaczyć bo w realu to siedzą cichutko i co najwyżej to pierdnąć mogą jako kierownik budowy nie patrzy i nie słyszy.
Daj pecie p🤬lony tutorial pt "Jak nie sp🤬olić sobie życia i nie zostać zbrojarzem czy innym parobasem". Chętnie puszczę to moim sraluchom na dzień dziecka aby zapamiętały raz na zawsze, że zbrojarze obok roboli na budowie to największy wrzód na dupie narodu polskiego.
J🤬 murcoli - najgorsze ścierwo i zakała Śląska. P🤬dy na magazynie na pickingu nie wytrzymywali nawet tygodnia. Chciałbym zobaczyć cie k🤬o na jakimś rażenie, albo biedronce przed świętami... 19-25 ton na zmianę, na skręcie tułowia na minusowych temperaturach. Pouciekały dziewczynki na kopalnie i chwalą się, że "na grubie po 3 latach nie miolch ani dnia tak przej🤬e, jak na biedronce". Jestem zbrojarzem, pedały z kopalni przyszli do nas na budowę, KAZDY przenosil kape i 2 szlapy na dole, 8 km pod górkę, pod wodą, do gory nogami. Jak doszlo do rzucania stali, czy noszenia szalunków, to pekali jak dzieci. Ze nie wspomne o kreceniu cegami czy laniu betonu. KAZDY cwaniak z kopalni odpadł przed miesiącem.
I żeby było jasne, jestem zięciem, synwm i wnukiem górników. J🤬 was leszcze. Największe pozerstwo w Polsce. Murcole - tfu jego mać
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka