Do wcześniejszej górniczej emerytury do której inni muszą dokładać nie dożyją
Do wcześniejszej górniczej emerytury do której inni muszą dokładać nie dożyją
Złamanego paznokcia u stopy nie widziałeś ?
I aby zapłacić podatki na takich muszę z chaty zdalnie się do kołchozu logować, i czytając Sadola patrzeć czy na monitorze obok nie gadają o czymś na co muszę zareagować...Lekko. Mamy od c🤬ja związków zawodowych! 😂 Jakie tylko zechcesz. Zapiszesz się i ni c🤬ja Cię nie wyjebią. A jak wyjebią to dadzą odprawę... Ze 170k wpadnie. 😈
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.I aby zapłacić podatki na takich muszę z chaty zdalnie się do kołchozu logować, i czytając Sadola patrzeć czy na monitorze obok nie gadają o czymś na co muszę zareagować...
A ja głupi myślałem że tak to się 100 lat temu nap🤬lało.😬
No ale tutaj się należy wcześniejsza emerytura i dodatki .... Przeciesz to jest jak Jenga ... Jedna pomyłka lub za bardzo pójdzie i ci się cały sufit sp🤬oli na głowe
Ja p🤬le i tylko tyle .... A se myślę szkity połamało w 3 miejscach a ten k🤬a 9 Miechów bo mu paznokieć zszedł
👍🏻
Są prace których maszyny nie wykonają... 🤷🏻♂️ Ale te roboty wykonują wyspecjalizowni górnicy. Tzw Rabunkarze. Najgorszy błąd jaki w "karierze" zrobiłem to kurs rabunkarza... 😂
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaI aby zapłacić podatki na takich muszę z chaty zdalnie się do kołchozu logować, i czytając Sadola patrzeć czy na monitorze obok nie gadają o czymś na co muszę zareagować...
No nie p🤬l że w cywilizowanym świecie też tak to wygląda?
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka