Wysłany:
2014-11-12, 23:36
, ID:
3605424
97
Zgłoś
Czy wy naprawdę nie rozumiecie, że "bolszewia" to przenośnia? Że im chodzi o te "czerwone klany", które przejęły władze w Polsce w 1944 r. i rządzą nami do dziś? Potomkowie NKWDzistów, UBeków żydowskiego pochodzenia..., katów polskich bohaterów. Prześledźcie rodziny Kwaśniewskiego, Michnika, Borowskiego... przecież to są zbrodniarze! Zaraz ktoś powie: "co dzieci są winne". Ano to, że w Polsce "tron" nie jest dziedziczny! Ja sobie nie życzę żeby dzieci stalinowskich oprawców, komuchów i żydowskiej swołoczy wykładały na wyższych uczelniach, władały mediami, zasiadały w ławach poselskich i decydowały o moim życiu! Wolę już najgłupszego Polaka na tym miejscu, bo wiem, że on nie będzie podejmować świadomych decyzji przeciw mnie, przeciw mojej ojczyźnie, a oni? To są kundle bez identyfikacji narodowej! Wczoraj Moskwa, dziś Bruksela, byle dalej u władzy, byle kręcić nami jaki pies ogonem i już wychowują kolejne pokolenie do przejęcia władzy. Tatuś w telewizji to już córeczka musi program śniadaniowy prowadzić, mamusia na uniwersytecie to zaraz syneczek doktorat robi, rodzice w parlamencie to dzieci - przywódcy młodzieżówek, jedynki lub dwójki na listach.
Dlaczego tak łatwo przychodzi Wam obrażać tych dwóch starszych ludzi. Naprawdę myślicie, że to są kretyni? Że całe życie niczego ich nie nauczyło? Dlaczego na was wrażenie robi jedynie pozycja i kasa. Gdyby to byli milionerzy to każdy by się z nimi zgadzał, bo przecież ludzie sukcesu, to muszą wiedzieć jak działa świat. A może oni poświęcili te szanse dla czegoś ważniejszego w ich życiu?
Mój tata pracował w polskim filmie. Mniejsza o to kim był. Trzy razy go wyrzucali, tylko dlatego że nie należał do partii i nie chciał się zapisać, a jego koledzy w tym czasie paradowali w czerwonych krawatach. Dziś oni oraz ich dzieci brylują na salonach, a mój ojciec jest nikim - na szczęście tylko w waszych oczach. Dla mnie jest bohaterem, choć nikogo nie zabił, nie strzelał i nie uratował. Jest bohaterem bo zachował się jak facet! Pokazał palec ludziom, którzy administrują tym polskim Matrixem.
(przepraszam za wątek osobisty)