podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
pewnie lepiej ponabijać się z śmierdzących ślązoków, którzy są parodią człowieka, tak jak ich, język, kultura i wykształcenie, ale kombinują jak dać dupy niemcom i zasiać ferment tak jak robisz to ty tępy hanysie.
co do Smoleńska to jak na razie obnażana są kłamstwa POlszewików:
-organizacja wylotu prezydenta należała do obowiązków kancelarii premiera (wszczęto śledztwo)
-generał Błasik nie był pijany i nie zaglądał do kabiny pilotów jak utrzymywały platfusy, ciekawe, że wtedy nie przejmowali się uczuciami rodziny generała, tak jak mieli to w zwyczaju gdy składano wnioski o ekshumacje...
-ciała zostały zbeszczeszczone, wrzucone w workach na śmieci do trumien
-E. Kopacz kłamała na temat obecności naszych lekarzy przy sekcjach i przekopaniu całego terenu katastrofy
-nikt z platfusów nie jest dziś w stanie powiedzieć dlaczego zakazano otwieranie trumien w Polsce i dlaczego nasz suwerenny kraj słuchał się putina
-ciała zostały pozamieniane, mimo iż wg donalda państwo zdało egzamin
-członkowie komisji millera unikali jak ognia konfrontacji z amerykańskimi naukowcami, nawet jeżeli odbywać się one miały w UW, na neutralnym gruncie
-najlepszy patolog na świecie, prof. Baden, nie został dopuszczony do sekcji, mimo próśb rodzin
-tusk odrzucił oferty pomocy amerykanów
-godzinę po katastrofie do polityków PO zostały wysłane smsy z instrukcjami, by winą za katastrofę obarczyć pilotów i pogodę, gen. Petelicki, który to ujawnił "popełnił samobójstwo"
ilość "samobójstw" osób niewygodnych, które ujawniały różne machlojki w sprawie smoleńska jest tak długa, że to tylko kwestia czasu, kiedy dowiemy się, że to jednak nie wypadek
ja nie mam wątpliwości co do tego kim są rządzący dzisiaj w Polsce i co stało się 10.04.2010
"Demontaż państwa już się skończył. Teraz zaczną znikać ludzie" - 06.04.2010. Janusz Kurtyka, jedna z 96 ofiar katastrofy, prezes IPN, którego kompetencje ograniczył p.o. prezydenta Komorowski, tydzień po katastrofie
no i filmik o współczuciu i żałobie, gdy do Polski przylatywały ciała ofiar:
Pochwal się skąd jesteś albo podjedź do Katowic i powiedz mi to w twarz zardzewiała p*zdo z aldrajchu !
Jakbyś zobaczył drogi na śląsku to faktycznie pomyślałbyś, że w niemczech siedzisz bo co jak co to mamy lepsze niż reszta polski.
Zajrzyj tu to zobaczysz jak wygląda woj. , z którego ciągnie się 30% do budżetu
Twój zasiłek i darmowy internet podlaski rumunie.
w sensie, że miałem się przestraszyć? hahahahahahahahahaha![]()
faktycznie niesamowite osiągnięcie
i to, że pod śląskiem są złoża węgla i metali to zasługa ślązoków? hahahahahah
nie jestem ani rumunem, ani rumunem z podlasia. Rumuni, jak sama nazwa wskazuje mieszkają w rumunii. eh ci śląscy intelektualiści. a teraz wytrzyj węgiel z pyska i idź wp🤬lać modro kapusto bo na rolada w tym miesiącu nie pewnie ci starczyło, dlatego warczysz przez ten darmowy internet brudasie ślunski
Do mojego postu racz się cwaniaczku odnieść. No chyba że brak Ci argumentów...
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert EinsteinKaczyński nie miał żadnych szans na reelekcję.
Jego osoba była niewielkim pryszczem na tyłku Putina i Merkel.
-"sprzedaliśmy 40% koncesji na wydobycie gazu łupkowego rosjanom" - jeśli już to amerykanom. Rosjanie starają się za wszelką cenę zablokować całkowicie wydobycie gazu łupkowego w Polsce.
sojusz Polska-Litwa to stare dzieje. Dzisiaj źródło konfliktu leży w nacjonalistycznych zapędach rządu litewskiego.
. Ponadto jakakolwiek elektrownia atomowa na Litwie (wspólna z Polską) jest kompletnie idiotycznym pomysłem ze względów geopolitycznych.
Za czasów Kaczyńskiego Polska nie była liderem regionów, a marginalizowanym karłem. Nikt nie chciał z nim rozmawiać. Zawsze groziło to fochem i obelgami.
Zrozum, że obaj Kaczyńscy to paranoicy, uwielbiający władzę. Mają to po ojcu.
Co do samej katastrofy to przeczytaj książkę "Zamach w Smoleńsku" Leszka Szymowskiego. Jest to taki stek bzdur, że każdemu myślącemu człowiekowi (a do takich zaliczam Cię ad acta) musi zapalić się czerwona lampka.
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein