Ach ten ból dupala
Widzę że wierzący nadal chcą wrócić na piedestał w konkurencjach: p🤬lenie głupot, j🤬ie focha o żart/parodię, brak dystansu do siebie, najszybszy foch, p🤬lenie mądrości i wmawianie kompletnego kłamstwa. Przykro mi, po ostatnich mistrzostwach nadal prowadzą preotestujący rolnicy* którzy wygrali w cuglach z protestującymi górnikami*.
Chociaż argument "GDYBY K🤬A NIE MY TO IZLAMIZTY BY WAM ŁBY ŁODCINOŁY KATOLE 9999 > GIMOATEUSZE 0" To p🤬lone apogeuom debilizmu i daje wam szanse na podium.
Żeby się nie zachowywać jak katol napiszę dlaczego ten argument jest z dupy:
1. W c🤬j robicie przeciwko islamistom, chyba że mamy was chwalić za sam fakt że nimi nie jesteście, to będzie debilizm podobny do tego z mtv - "Mamo mamo, mam 18 lat i jeszcze nie zostałam dz🤬ką, kup mi samochód", logika ta sama. Przytoczycie mi tu pojedyncze akcje obrzucania meczetów kamieniami czy te niedawne wyścigi świnek?
2. Jesteśmy zbyt biedni (nawet ze skłonnościami urzędasów do mnożenia kwoty zasiłku przez poziom brudu skóry i tak tylko cyganie są tu w stanie wyżyć nie pracując, ale te karaluchy przetrwają na socjalu nawet na bezludnej wyspie) żeby nam się tu kuposkórzy miłośnicy kóz osiedlali - moglibyśmy zamiast w 98% katolopatolo być wyznawcami latającego potwora spaghetti i nic by się w tej kwestii nie zmieniło (ok, może byśmy byli parę symbolicznych % bogatsi dzięki brakowi konieczności włażenia dziadkom w sutannach w odbyty i dawania im tony ziem, budynków i przywilejów).
3. Umowność - albo postępujecie jak "prawdziwi" Chrześcijanie i c🤬ja robicie islamistom, bo to wbrew waszej religii żeby krzywdzić kogokolwiek (chyba że dzieci/niewolników), albo z nimi walczycie i c🤬ja jesteście a nie chrześcijanie.
Konkluzja - przeczytajcie p🤬loną książkę wszelkiej wiedzy zwaną biblią i spróbujcie rozruszać komórki mózgowe (obie).
* - tak jak rolnicy w większości są spoko, a sporo górników reprezentuje postawę taką jak każdy normalny człowiek by prezentował na ich miejscu (dostaję tonę hajsu za robotę która ni c🤬ja nie jest cięższa ani niebezpieczniejsza/szkodliwsza dla zdrowia od 1/3 robót fizycznych to się cieszę i siedzę cicho żeby jej nie stracić), tak ci protestujący to k🤬y tak głupie i chciwe że nawet nie ma do czego porównać, bo przebijają wszystko.