debile uwierza we wszystko. nawet w plandemie choc nikt nie zna nawet osoby ktora znalaby osobe ktora jest ofiara wirusa-psikusa.
debile uwierza we wszystko. nawet w plandemie choc nikt nie zna nawet osoby ktora znalaby osobe ktora jest ofiara wirusa-psikusa.
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaTo że jest to wyolbrzymiane przez media to jest to prawda, ale nie p🤬le że niczego nie ma, bo skąd masz to wiedzieć?
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…To że jest to wyolbrzymiane przez media to jest to prawda, ale nie p🤬le że niczego nie ma, bo skąd masz to wiedzieć? Bo kolega nie zachorował to na pewno nie ma? Może jesteś ekspertem w dziedzinie wirusologii? Czy po prostu jesteś zjebem od teorii spiskowych i łykasz gówno informacje z internetu tak samo jak ludzie co siedzą przed telewizorem? Prawda jest taka że większość z nas gówno wie i kieruje się tylko i wyłącznie tym co przeczyta.
niektórym ciężko się przystosować do życia w społeczeństwie .... ubrał by tą maskę raz na dzień kiedy wchodzi do sklepu to nie k🤬a będą łazić k🤬a strajkować machać flagami a ja sobie k🤬a nie życze żeby taka menda bez maseczki smarkała na mnie mi za plecami jak stoje w kolejce w j🤬y lidlu..... znajomy przeszedł tego wirusa i miał 39 stopni gorączki przez 2 tygodnie i ledwo k🤬a oddychał, zdrowy i silny chłop więc p🤬lę wolę nosić tą j🤬ą maskę mimo że nie jest w 100% skuteczna
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…Nikt nie twierdzi że nie ma koronawirusa. Główny problem jest w tym, że środki przedsięwzięte do walki z nim są nieadekwatne do zagrożenia.
Wystarczy spojrzeć w dane statystyczne umieralności polaków na przestrzeni kilku ostatnich lat. Nawet w postaci "piku" nie da się z tych danych wyczytać, że coś strasznego się dzieje o czym tak w wiadomościach trąbią.
Umieralność na koronawirusa jest na poziome zwykłej sezonowej grypy, a jakoś przy grypie co roku nie zamyka się gospodarki.
Grypa i koronawirus to wirusy dróg oddechowych o bardzo podobnych objawach (skrót myślowy). Przy standardowych objawach, wszyscy z góry zakładali zachorowanie na grypę i nikt tego nie weryfikował.
Kto wie, może ten cały Covid-19 jest już z nami od lat, tylko nikt wcześniej na masową skale nie przeprowadzał testów.
Jest cała masa wątpliwości związanych z zaistniałą sytuacją, której forumowi eksperci raczej nie rozwiążą. Jedyne co pozostaje to wziąć popcorn i patrzeć jak sobie skaczecie do gardeł
A co do samego filmiku, to protestujący kontestują obowiązek noszenia maseczek, a nie problem czy wirus jest, czy go nie ma Ogarnijcie się trochę
podpis użytkownika
Jamci