podpis u偶ytkownika
Je偶eli na samym pocz膮tku idea nie wydaje si臋 absurdalna, nie ma dla niej 偶adnej nadziei. - Albert Einsteinratownicy medyczni to najcz臋艣ciej prostaki
mialem kiedys taka sytuacje na austradzie wyprzedzilem karetke. Zapewne Panu sie nie spodoba艂o nadmieniam ze nie jechali na sygnalach zwykly pojazd. Po wyprzedzeniu jegomo艣膰 pojawila sie kolumna ci臋偶ar贸wek. Urozaony Pan kieorwca z karetki dogonil mnie podczas gdy wyprzedzalem samaochody ciezrowe wlaczyl sygnaly zaczol mrogac swiatalmi zmuszajac mnie do wcisniecia sie nie mal na chama miedzy ciezarowki. Umozliwiajac my przejazd po czym jak mnie wyprzedzil wylaczyl sygnaly i dalej jecha艂 jak by nic wiec szczerze mowiac zawsze bede ich przepuszczal nie jest od oceniania gdzie jada i po co ale jka swoim zachowaniem narazja moje zycie to ch.... im.
.. w. leb
Przyp馃がalasz si臋 o poprawno艣膰 polszczyzny, a sam robisz b艂臋dy. Powiniene艣 napisa膰 "Co/Jak ty piszesz? pijany jeste艣?", lub "Czy ty jeste艣 pijany?".
Co ty, pijany jeste艣? Jak to si臋 ci臋偶ko czyta... I wr贸膰 do szko艂y na j臋zyk polski, mo偶e nie jest za p贸藕no.