nie zesraj się.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Obawiam się, że mógłby już nie wyhamować tych 2,5T
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.sie przyp🤬alacie do tego w bialym a on mogl nie zauwazyc typa w volvo, akcja dzieje sie na luku wiec ten co nagrywa zaslania widok do tylu, a volvo zapierdla.
nie twierdze ze to nie jest jego wina, bo wymusil, ale nie sadze zeby zrobil to swiadomie
Rozumiem, że zmierzyłeś mu prędkość z jaką jechał i teraz p🤬lisz takie smuty czy działasz jak policja u nas, "na oko"?
Zajechał mu ale gościu z volvo przyaktozyl żeby dodać dramatyzmu i prawie doprowadził do wypadku.
Mógł po prostu przyhamować i go strabic jak każdy normalny człowiek.
Kraków -> Wieliczka
Tam jest taka droga szybkiego ruchu.
No i pop🤬lam swoim blaszakiem z 90-100 chyba żeby mnie tiry nie wyprzedzały. (silnik malutki)
A pan kierowca tira z jakiejś bocznej podporządkowanej. WIDZĄC mnie z daleka.
>"To ja se wjadę..... " stał w miejscu więc manewr mu zajął z 10 sekund, jakbym akurat nie miał luki po lewej to zaj🤬 bym w niego chyba z 60 km/h.
Potem rozpędzam się do i tak zabójczej prędkości dla mojej puszki... ze 120
I jadę prawym pasem....a po lewej mija mnie Tir z paką jadąc ze 140.....
Noż k🤬a.....
Jeździłem BMW X3. W SUV są hamulce jak w ciężarówkach. Hamują jak zwykłe osobówki.
Z resztą sam mam auto, które waży 2 tony i nie ma problemu.
Jeżdzę takim. to kloc ważący ponad 2 tony. to nie staje w miejscu po wciśnięciu hamulca jak twoje cinke cieńko więc całe szczęście że udało mu się ominąć
Obawiam się, że mógłby już nie wyhamować tych 2,5T