@Kriski
Zastanawiałem się, dlaczego ten obrazek jest tak popularny na sadistic, i zawsze dostaje tyle piw.
Po prostu większość użytkowników tego portalu to ulane p🤬dy, dla których wyzwaniem jest wstać od komputera do lodówki po smalec.
Zrażenie się do piłki mają z dzieciństwa. Zazdrościli zawsze kolegą który grali na podwórku w piłkę lub też ojcowie zabierali ich na treningi.
Oni ( właściwie powinienem użyć wyrazu "wy")w tym czasie musieliście patrzeć jak wasz stary pije od rana do wieczora, żyjąc od małego ze świadomością, że gówno w życiu osiągniecie. Choć i tak dużo osiągnęliście: monitor i klawiaturę do wylewania żalu na ludzi którzy coś w życiu osiagnęli.
Pozdrawiam i czekam z Popcornem![]()
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.A gdzie ty knur przeczytałeś sugestię że idiotek wśród bab nie ma?Odbijam piłeczkę, czytaj loszka .
A ja przypominam sobie walke macior w sklepie ze szmatami na wyprzedaży.
Pobiły sie o jakąś ostatnią szmatę. No;to jest powód do walki!Świat upadł już totalnie..Wyobrażam sobie ..wielkość i wydolność móżdżków tych ..walecznych kobiet i ich "intelekt" i wykładnię,jaka rządzi ich życiem..Nie wygląda to..zachęcająco..
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Odbijam piłeczkę, czytaj loszka .
A ja przypominam sobie walke macior w sklepie ze szmatami na wyprzedaży.
Pobiły sie o jakąś ostatnią szmatę. No;to jest powód do walki!Świat upadł już totalnie..Wyobrażam sobie ..wielkość i wydolność móżdżków tych ..walecznych kobiet i ich "intelekt" i wykładnię,jaka rządzi ich życiem..Nie wygląda to..zachęcająco..
To nie strach tylko pewne kanony, normy i zdrowy rozsądek. Niedługo jako forma wolności i równouprawnienia sędziowie będą biegać zamiast spodenek w stringach i taki zjeb jak ty (przez szacunek z małej) powie, że jakim trzeba być żeby bać się, że stringi zabiorą im męskość... I wtedy tylko pedały jak ty będą chciały to oglądać, czyli w sumie większość fanów piłki nożnej