P🤬lisz. Jak nie potrafią zadbać o własne bezpieczeństwo, to tak kończą. Nie trzeba być magistrem BHP, żeby nie wsadzać łba do pracującej maszyny.
podpis użytkownika
J🤬 jebiących PIS i KonfederacjęZawsze mi szkoda ludzi którzy tracą życie w pracy. Pełno filmów na sadolu gdzie w jakichś Indiach czy gdzieś tam ludzi wciąga w jakieś maszyny. Pewnie robili za jakieś śmieszne pieniądze, ale ważne że chcieli iść i pracować. Zawsze mi ich szkoda
Może nikt ich nie nauczył go przepisów bhp, nie do wszystkiego ma się tyle wyobraźni że da radę się przewidzieć każdy wpadek.
Zawsze mi szkoda ludzi którzy tracą życie w pracy. Pełno filmów na sadolu gdzie w jakichś Indiach czy gdzieś tam ludzi wciąga w jakieś maszyny. Pewnie robili za jakieś śmieszne pieniądze, ale ważne że chcieli iść i pracować. Zawsze mi ich szkoda
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferęZawsze mi szkoda ludzi którzy tracą życie w pracy. Pełno filmów na sadolu gdzie w jakichś Indiach czy gdzieś tam ludzi wciąga w jakieś maszyny. Pewnie robili za jakieś śmieszne pieniądze, ale ważne że chcieli iść i pracować. Zawsze mi ich szkoda
Zawsze mi szkoda ludzi którzy tracą życie w pracy. Pełno filmów na sadolu gdzie w jakichś Indiach czy gdzieś tam ludzi wciąga w jakieś maszyny. Pewnie robili za jakieś śmieszne pieniądze, ale ważne że chcieli iść i pracować. Zawsze mi ich szkoda