Kup sobie kameleona i nazwij go elgiebete
Oj wy pse艂do znawcy ras ps贸w z podstaw贸wki xD po pierwsze bull nie jest ras膮 niebezpieczn膮 w Polsce. Po drugie go艣ciu nie powinien go puszcza膰 luzem bo ja jako w艂a艣ciciel jednej takiej 艣wini wiem 偶e nie toleruje innych samc贸w. A po trzecie wyp馃がala膰 z takimi szczurami kt贸re dobiegaj膮 bez smycz do wi臋kszego psa a potem p艂acz bo piesek zosta艂 ugryziony
W Polsce system jest do bani, rz膮d go nadu偶ywa , beceluj膮c jednym i folguj膮c drugim, za c馃がja nie jest sprawiedliwy, zawsze kogo艣 faworyzuje. Gdyby Polska rz膮dzi艂 kto艣 z 艂bem a nie k馃がsem na karku, doj馃が by kosmiczne grzywny, ale najpierw trzeba by by艂o uszczelni膰 i sprostowa膰 prawo ,aby pozby膰 si臋 szczelin i niedopowiedze艅. W Islandii ,偶eby p贸j艣膰 do pierdla trzeba si臋 z deka nagimnastykowa膰, zamiast tego dop馃がlaj膮 kosmiczne mandaty i grzywny, to najlepszy motywator. Za powy偶sz膮 akcj臋 w Islandii pies prawdopodobnie poszed艂 by do u艣pienia (nie lubi膮 tutaj agresywnych ps贸w), w艂a艣ciciel dosta艂by wezwanie do s膮du i najprawdopodobniej jakie艣 p贸艂 ba艅ki grzywny za odpowiedzialno艣膰 jako w艂a艣ciciel, brak licencji na na niebezpieczne rasy ( i mieszanki), pewnie po p贸艂 roku odwiedzi艂 by go agent windykacyjny w razie niewyp艂acalno艣ci ( znam ten charakter, narobi na c馃がj a i tak si臋 stawia, zero skruchy) eksmisja, dom (je艣li w hipotece) pod m艂otek, samoch贸d tak samo, go艣膰 do przytu艂ku.
ojej ma艂y piesek szczeka艂 i pewnie urazi艂 uczucia pitbulla. Jeszcze c馃がl w艂a艣ciciel z 艂apami wyskakuje.. mam nadziej臋, 偶e w dalszej cz臋艣ci zaj艣cia dostaje wp馃がl i ze trze kopy na ryj na nieprzytomce.
Jak wychowasz tak masz. Mam 2 EBT i obydwa i u艂o偶y艂em ak trzeba. Bawi膮 si臋 z innymi psami i toleruj膮 koty. S膮 OK z dzie膰mi. P馃がda nie w艂a艣ciciel. Tacy ludzie nie powinni mie膰 zwierz膮t.