Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
złodziej bo wybudował dom?
W Krakowie kupno mieszkania( 70 m2 +2 miejsca parkingowe -585 tys)- wychodzi drożej niż wybudowanie domu za granicami miasta.
Pracuje, wziął kredyt to się buduje. A Tobie c🤬ja do tego
pewnie nawet w lato smierdzi tam dymem, nie nawidze osiedli jednorodzinnych gdzie pali sie w piecach by ogrzac dom/wodę,
osobiscie po studiach planuje zamieszkac gdzies przy morzu srodziemnym, by w ogrodku miec basen i kaktusy itd, jako programista i tak pracuje zdalnie dla zachodnich startupow, na pewno nie przebolalbym budowania sie 'w polsce'
złodziej bo wybudował dom?
W Krakowie kupno mieszkania( 70 m2 +2 miejsca parkingowe -585 tys)- wychodzi drożej niż wybudowanie domu za granicami miasta.
Pracuje, wziął kredyt to się buduje. A Tobie c🤬ja do tego
Czemu zaraz kredyt nie każdy jest Polakiem cebulakiem może ma hajs i tyle
podpis użytkownika
Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...