. Dosłownie - c🤬ja możecie z tym zrobić. Co najwyżej popiszczeć w komentarzach. A inna sprawa, że nierzadko to mogą być fajni i ciekawi ludzie z innych kręgów kulturowych, ale wątpię że to zrozumiecie to przy swojej sfiksowanej na k🤬sie wizji świata...
podpis użytkownika
Jaka biała p🤬da się wj🤬a w tym zielonym, typowa brudna niedouczona polka. Wszyscy rozmawiają po angielsku a ta po polsku coś p🤬li, co za wstyd k🤬a ja p🤬le, jak ktoś za granicą się pyta skąd jestem to mówię że z Rosji bo wstydzę przyznać się że polakiem jestem.
Jaka biała p🤬da się wj🤬a w tym zielonym, typowa brudna niedouczona polka. Wszyscy rozmawiają po angielsku a ta po polsku coś p🤬li, co za wstyd k🤬a ja p🤬le, jak ktoś za granicą się pyta skąd jestem to mówię że z Rosji bo wstydzę przyznać się że polakiem jestem.
Zdecydowanie biala k🤬o. Puszczac sie ze zwierzeciem. Zwyrodnialstwo.
Kobiety nie są dobrem wspólnym i same o sobie decydują. Skoro chcą się umawiać z cz🤬chem lub ciapakiem c🤬j Wam do tego. Dosłownie - c🤬ja możecie z tym zrobić. Co najwyżej popiszczeć w komentarzach. A inna sprawa, że nierzadko to mogą być fajni i ciekawi ludzie z innych kręgów kulturowych, ale wątpię że to zrozumiecie to przy swojej sfiksowanej na k🤬sie wizji świata...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.