podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<tak szczerze to tą Brytanię ostro poj🤬o, nie produkują praktycznie nic, mało eksportują. Główny dochód to sektor bankowy (bez City ten kraj leży finansowo), a nie myślą, że w zamian za Brexit siedziby zostaną przeniesione do UE. Nie wiem kto za tym stoi ale są dwie siły, które skorzystają na osłabieniu Unii: Rosja i USA. No może jakby to Polacy dobrze rozegrali to te banki przeniosą nad Wisłę, ale wątpię żeby niemcy nie wyczuli okazji...
Ty tak serio? Banków Ci jeszcze u nas mało? W kraju, w którym koszty kredytów są największe w całej sk🤬iałej europie, a praktycznie połowa populacji jest uzależniona od kredytów? Nawet nie chce mi się zagłębiać i tłumaczyć, ale jak nie rozumiesz jak działa pieniądz to się nie udzielaj. A brytyjczycy wyjdą na tym świetnie. Polska też powinna tą sk🤬iałą strukturę opuścić.
ja p🤬le na c🤬j się kłócicie? czy ma to jakieś znaczenie? piszecie k🤬a że bieda, że nas r🤬ają. Zamiast sensownie sobie przedstawić swój punkt widzenia to nap🤬lacie na siebie jak psy przez ogrodzenie. I tak ze wszystkim w tym kraju. Dlatego rządzą nami ruscy, żydzi i inne c🤬je muje merkele. Brak słów.