podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmPost wstawiony wyłącznie dla gównoburzy i żeby małpy pokroju @TB303 miały plac cyrkowy do figli. Gdzie jest moderacja, administracja czy c🤬j wie co jeszcze kiedy widać że treść nie ma nic wspólnego z tematyką portalu?
No tak, szturchacie cały czas chomiki patykiem żeby serwery się jakoś wyrabiały.
No bo zobacz, kretynie kolorowy, tęczowy... mieszkamy tu gdzie mieszkamy i nic tego nie zmieni. Jestem ateistą, ale nie jadę na katolicyzm, bo w takim klimacie zostałem wychowany. Natomiast dla mnie najgorszymi "ludźmi " na świecie są żydzi! To jest rasa nikczemna, oszustów i zbrodniarzy!
Zrozumiałeś kutafonie?
Idąc za tym tokiem myślenia: Nie możesz krytykować głupoty, nie będąc kretynem, nie możesz krytykować pedofilii nie będąc pedofilem i nie możesz krytykować złodziejstwa nie będąc złodziejem
Już rozumiesz?
A skoro:
- znakomita większość użytkowników jest wyznania rzymskokatolickiego
- a krytykować mogą tylko 'Ci, którzy są w środku'
To użytkownicy sadola powinni wystrzegać się krytykowania innych religii (bo to w końcu 'nie jest ich matka') i powinni głośno krytykować Kościół rzymskokatolicki, którego znakomita większość jest członkami….
To smutne, że jesteśmy na stronie, gdzie bezkompromisowo jedziemy po wszystkim i wszystkich, ale jakieś p🤬deczki i tak będą bóldupić. Czemu pojazd po judaistach, islamistach jest tak przyjmowany z otwartymi ramionami, a jak tylko ktoś zrobi to samo, w przypadku chrześcijaństwa, jest ogromny ból dupy i ogólnie polscy katolicy pokazują czym jest dla nich ta propagowana przez tę religię "miłość do bliźniego"?
Napisałbym coś o dystansie, ale to nic nie da. Gdyż jesteście bandą kretynów i hipokrytów - tyle w temacie.
Nie pozdrawiam, frajernio, bo gdyby nie wy, ten kraj byłby lepszy. J🤬 was!
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.Nie, gdyby nie my, tego kraju by nie było, a na pewno nie w takim kształcie - matołku.