o k🤬a teraz to juz wiem , ze rozmawiam z debilem, rozumiem , ze w ruskie pomoce humanitarne w gruzji,ukrainie I syrii tez wierzysz . Nikomu nifdy nie zyczylem zle bo nie mam tego w genach ale wam przyda sie taka lekcja od braci kacapowNa razie to terroryści z NATO mordują w Syrii i w sfingowanych zamachach w Europie
![]()
Idz kacapie Powies sie prosze bedzie -1Najpierw debilu sprawdź kto i co zaatakował w 2008 roku
Czy to czasem nie Gruzja najechała Osetię Płd która miała na ten czas pełną autonomię od 1991 roku? Słuchaj pustaku- na UPAdlinie jest wojna domowa- jeszcze nie zauważyłeś? A mówią że żydzi mają rozum
![]()
A w Syrii Rosja wykańcza tak zwaną opozycję składającą się w 90% z najemników powiązanych z Al-Kaidą i Al- Nusrą... USA zaprowadza tam w ten sposób "demokrację" Bo Assad za chooja nie chciał oddać banku centralnego w łapska Rotszyldów z MFW i jeszcze śmiał się rozliczać za ropę we własnej walucie
j🤬y kacap. jeszcze kacapow tutaj brakuje....
Przypomne jak Tramp wygra wybory I zostawi was Ruskim do zabawy, przynajmniej bedzie wesolo , bo NATO wam nie da rady pomoc nawet gdyby chcialo
.Co do uogolnienia wystarczy popatrzec na historie CCCP oraz na historie obecnych kacapow aby zrozumiec , ze oni sie nie zmienia przyklad Gruzja, ukraincy , a w kolejce wy z maciorem na czele czekacie juz !dobrych snow.
Filmik zabawny mnie rozwaliła matematyka
A po za tym to czemu od razu schodzicie na politykę ludzie dajcie spokój chociaż ba tym portalu. A co do kolegi: nieistotnekto, to nie rozumiem cie najpierw piszesz że:
Tak jakbyś czuł się polakiem mieszkał w Polsce Ok
Lecz później piszesz:
Nie wiem skąd jesteś i kim ale piszesz takie głupoty że ręce opadają i jeszcze chcesz wplątać to dyskusji religie, płaci ci ktoś żebyś robił burzę w komentarzach?
smialo napinaczu internetowy, tylko abys sie za bardzo nie zdziwil.
Obrazek
Ty k🤬a żydzie polskojęzyczny j🤬y ale bym Ci przyp🤬olił w ten parchaty ryj.
Gdzie jest administracja, czemu jeszcze nikt nie zbanował tego ścierwojada
Jaki przepyszny ból dup. Sadolowe polactwo skacze sobie do gardeł, bo jakiś koleś zrobił żartobliwy filmik o waszym kraju. Żeby chociaż jego wydźwięk był negatywny. Nie, koleś ma specyficzne poczucie humoru, którego wy nie zauwazyliscie, bo jesteście skundlonymi smutasami. Koleś o majonezie, kiełbasie i dresach adidasa, a wy wyskakujecie z Katyniem, Syrią i polityką. A potem się będziecie dziwić, że wszędzie wami gardzą i toczą z was bekę, kiedy spinacie dupska o "polskie obozy".