podpis użytkownika
Informacja dla gimbów!!podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zacznijmy od tego że krowa nie potrafi wymiotować. Zdarza się że kaszlnie i wystrzeli jej z pyska taka śmierdząca flegma, ale to bardzo rzadko.
Przyznam że strasznie to przeżyłem 10kafli poszło się j🤬, a w tych trudnych dla rolnika czasach, to na prawdę wielka strata.
podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soul
No super, rolnicy siedzą na sadolu całymi dniami, a potem narzekają, że trudne czasy...![]()
Wołowinka wygląda zacnie, nie wiem na c🤬j ją polewać ty żółtym czymś... Szkoda mięsa.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zacznijmy od tego że krowa nie potrafi wymiotować. Zdarza się że kaszlnie i wystrzeli jej z pyska taka śmierdząca flegma, ale to bardzo rzadko. W zimę w nocy, 3 krowy włamały mi się do garażu, pożarły 3 worki śruty, rano leżały martwe. Przyznam że strasznie to przeżyłem 10kafli poszło się j🤬, a w tych trudnych dla rolnika czasach, to na prawdę wielka strata.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Zacznijmy od tego że krowa nie potrafi wymiotować. Zdarza się że kaszlnie i wystrzeli jej z pyska taka śmierdząca flegma, ale to bardzo rzadko. W zimę w nocy, 3 krowy włamały mi się do garażu, pożarły 3 worki śruty, rano leżały martwe. Przyznam że strasznie to przeżyłem 10kafli poszło się j🤬, a w tych trudnych dla rolnika czasach, to na prawdę wielka strata.