Kamilllo1990 napisał/a:
co?? jak wszyscy jeżdżą normalnie to kto powoduje wypadki prócz BMW, Merców, Hond duchy?
Tak...
Nie no wypadek może spowodować każdy i to nie ulega żadnej wątpliwości, ale wytłumacz mi ten ewenement - Mam znajomego, na co dzień jeździ busem i nie robi problemów, ale kiedy wsiada do swojego BMW to szaleje jak pop🤬lony. Dobra ja zrozumiem, pusta ulica można sobie przegonić autko czy coś, ale nie na jednej z ruchliwych ulic.
W każdym mieście znajdzie się jakaś ulica z której nikt nie korzysta, jakiś parking na którym nikt nie paruje od 10 lat czy jakiś teren opuszczony gdzie można się wyszaleć, ale nie k🤬a... bo ludzie muszo widzieć, jo mum BeEmWu i lans musi być coby cipeczki mokre się zrobiły no i obowiązkowo umcy umcy ze środka się subtelnie sączy.
Nie no serio jeszcze nigdy nie widziałem jakiegoś nissana, hyundai'a, fiata, seata, skody, alfy romeo, chrysler'a, volvo, saab'a, rover'a albo innego opla który zachowywałby się tak jak kierowcy BMW. Nie chcę generalizować czy przytakiwać komuś, ale większość takich występków to domena kierowców BMW... bo wiesz, skoro powstało takie stwierdzenie, że kierowcy BMW to buraki to coś musi być na rzeczy.
Osobiście nigdy nie kupiłbym BMW i nie dlatego, że "Kierowcy BMW to buraki" tylko dlatego, że BMW nie do końca do mnie pasuje i nie przepadam za BMW, a jeśli już miałbym kupić jakiś model to zrobiłbym wyjątek i byłby to jakiś rekin bez żadnych wypasionych felg czy gleby takiej, że paczka zapałek się nie mieści. Wszystko w oryginalne, ale niestety... na razie składam hajs na mercedesa w203 w sedanie.