No to skoro nie mam żadnych argumentów w swoim ciemnym łbie to zacząłbym od tego, że jak chcesz się do mnie dop🤬lać to wróć do podstawówki na lekcje czytania bo ja mam inny nick niż "poligon6". Do tego proponuję jeszcze abyś nad pisaniem też z panią popracował bo za c🤬ja nie wiem co to "wkładanie rąk pod majtki swoim partnerą/ką".
Co to k🤬a partnerą i partnerką? Odmieniać nie uczyli w twojej tolerancyjnej szkole?
Kto, co? Partner/partnerka. Komu, czemu? PartnerOM/PartnerkOM. Zosia może być czyjąś partnerką... znaczy nie twoją tylko tak ogólnie.
" a co powiesz na promowanie faszyzmu przez jednostki na różnych legalnych marszach? "
Zapytam ciebie o definicję faszyzmu bo to wasz ulubiony tekst. Wszystkie te wasze środowiska ciągle p🤬lą o faszyzmie ale żaden nie potrafi zdefiniować co to faszyzm. "facet i baba to normalna rodzina" -O k🤬a faszyści j🤬i! "małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny" -O c🤬j k🤬a p🤬da cycki dupa j🤬i faszyści. "ale tak zapisano w konstytucji" -K🤬a ty j🤬y nazisto!
I żebyś miał jasność sytuacji - tych skrajnie prawicowych debili w kominiarach robiących te zadymy w imię "buk honór ójczysna" to bym k🤬a też odizolował w p🤬du. Każda skrajność to j🤬y rak społeczeństwa który powinno się wyciąć póki nie jest za późno.
"walenie konia w miejscach publicznych: było tu dużo takich filmików. W polsce też to sie zdarza. W wwa w 171 jakiś tydzien temu dziadek walił gapiąc sie na dziewczyne "
1% społeczeństwa w Polsce stanowią homo. Jeśli nawet byś trafił na 98 przypadków gdzie "dziadek" wali konia publicznie a tylko na 1 przypadek gdzie robi to homoś to mam dla ciebie złe statystycznie wieści kolego.
____
sadistic.pl/pijane-janusze-wbijaja-na-prawilna-ustawke-vt479637,15.htm5272078
artuooo1 napisał/a:
Fajny ten czerwony brunecik. Od 00:18 ujęcie na jego pośladki, a od 2:04 wypina sie. Ale bym go pakował *.* Kamerzysta mógł iść na drugą strone :/
sadistic.pl/mlody-inzynier-na-budowie-vt475767.htm5228083
artuooo1 napisał/a:
Inżyneiry maja białe kaski.
Btw, ma fajny tyłek, r🤬ałbym go *,*
artuooo1 napisał/a:
Jakoś jestem gejem i nie interesują mnie te parady, wiec jestes kryptogejem
Tylko to tutaj zostawię.