Zawsze mnie zastanawiał sens podnoszenia ciężarów. To jakieś objawy niedorozwoju typu "wziąłem 2 krzesła a ty tylko jedno" przełożone na dorosłe życie?
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...Zawsze mnie zastanawiał sens podnoszenia ciężarów. To jakieś objawy niedorozwoju typu "wziąłem 2 krzesła a ty tylko jedno" przełożone na dorosłe życie?
Nic z tych rzeczy. Kafary po 20 minutach fitnesu leżą i kwiczą z ozorem na kolanach.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...Nie pisałem o psiutkach w rurkach, tylko o Facetach. Nie pisz o fitnessie pod tematem dla facetów.
A teraz zakładaj rajstopki i wracaj na zumbę. Pa ziomeczku!
Zawsze mnie zastanawiał sens podnoszenia ciężarów. To jakieś objawy niedorozwoju typu "wziąłem 2 krzesła a ty tylko jedno" przełożone na dorosłe życie?
Nic z tych rzeczy. Kafary po 20 minutach fitnesu leżą i kwiczą z ozorem na kolanach.
Lubi to, ma po prostu pasję. Przynajmniej nie będzie miał zakwasów po przytarganiu kilograma kartofli z pobliskiej biedry, a w robocie bez zadyszki będzie zaiwaniał z woreczkami na plecach.
A jak tam twoje rurki? Dobrze leżą?