Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Powiedzcie mi co to ostatnio za moda panuje na odp🤬lanie k🤬ich tańców na rurze wśród kobiet.
Bo to jest modne. Tak samo jak telepanie dupskiem zapożyczone wiadomo skąd. Ogólnie k🤬ienie się jest teraz top, trendy i glamour, bo tak pisało w Cosmopolitan i w Bravo girl.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Skoro to takie top i trendy to mam pomysł na biznes a mianowicie można jeździć po Polsce i takie K🤬I-RURKI montować/serwisować takim "artystkom" w domach
Uwaga k🤬a jego mać powyżej autor celowo zaj🤬 błędem językowym !!!!
Zależy jak na to patrzycie, rurka jest od dłuższego czasu po prostu modna tak jak modny jest cross fit, MMA czy
street workout. Dla mnie najważniejsze, że w takim treningu jest w stanie obudzić każdy mięsień.
Co raz popularniejsze jest życie fit, zdrowe odżywianie, uprawianie sportu itp itd. Dużo facetów wyszło na parkach ćwiczyć przy drabinkach. Kobiety to tępe strzały które na drabince skręciły by sobie kręgosłup w 14 miejsach. Dlatego ogarniają tylko prostą rurę.