![]()
Prawie jak bym słyszał mohera "za komuny było lepiej"
Teraz ku*wa samochody nie służą do jeżdżenia ?
Telefony nie służą do dzwonienia ?
Styki ci się grzeją jak masz w ręku smartphona ?
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.EJ a pamiętacie te czasy jak samochody służyły do jeżdżenia a telefony komórkowe do dzwonienia?
Uspokój dziąsła...![]()
Myślisz, że każdy potrzebuje mieć telefon za 4 stówy?
Obecnie coraz ciężej kupić nowy, niedotykowy telefon - i to mnie wk🤬ia, bo ja nie chce wielkiej cegły, żeby sobie grać w angry birds, ostatnio przez pare lat miałem samsunga e250 i był zajebisty, niestety jego czas już minął, zanim znalazłem mój obecny telefon to chyba z miesiąc szukałem (na klawisze).
A co do samochodów - jak Ci się zdupi sterownik drzwi albo inne gówno do którego części szukać ze świecą (albo są w c🤬j drogie), to docenisz stare auta i ich mechanikę zamiast elektroniki, hłe, hłe.![]()
I zluzuj poślady.![]()
Spoko chcesz mi powiedzieć że nowoczesna technika w użytku codziennym to tylko granie w angry birds i robienie selfie na instagrama.
Technologia nie gryzie , spróbuj czasami wyjść z piwnicy i może dzięki temu nowemu telefonowi bez klawiatury uda ci się znaleźć w wirtualnym świecie artefakty o których mówisz , takie jak sterowniki do drzwi po niskich cenach ,albo znajdziesz innych tobie podobnych i założycie wioskę albo klan użytkowników samsunga e250 i starych aut![]()
Zaproś mnie jak już cie się uda przyjdę pooglądać i porobię sobie zdjęcia .
no pewnie, na c🤬j ci smartfon, przeciez do napisania smsa idealnie nadaje sie maszyna do pisania, a przeslac mozesz golebiem.
a do przemieszczania sie idealnie pasuja nogi. na c🤬j ci jakis samochod z kierownica i pedalami, trzeba ruszac rekami i nogami zeby sie przemieszczac, bez sensu. a jak samochod ma radio to juz wogole zbytek.
jak mnie smiesza takie zacofance
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Nie dość, że nie rozumiesz rozmowy, to wp🤬lasz tak skrajne argumenty, że ja p🤬le... my tu nie rozmawiamy "mieć auto czy nie mieć auta"... użyj mózgu.![]()