No tak k🤬a.... inteligencja nie kontroluje zachowania.... Nie chcę być wulgarny k🤬a, ale skończmy, bo brak mi słów.
podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy"wg, Twojej teorii ludzie inteligentni nie posiadają empatii
Wg Twojej posiadają ją debile.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówWg Twojej posiadają ją debile. EOT.
podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy"zerowe pojecie masz
daje Ci linki a Ty nawet nie czytasz "bo wiesz swoje" beka bez kitu
Podałeś mi link "wariograf.com.pl" jak ja podeślę Ci link pomidor.com.pl to będzie kompendium wiedzy i bezgranicznie kompetentne źródło?? (nt uprawy pomidorów).
Generalnie w tych linkach widać wyraźnie, że mam rację, "inteligencja emocjonalna... Polega na zdolności rozpoznawania własnych stanów uczuciowych, a także odczytywania emocji innych ludzi. " Raczej tę zdolność częściej posiadają osoby inteligentne, niż debile...
podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy"Jarosławie Polskezbawie nakarm kota.
K🤬a Polska ma "szczęście do takich logików" i dlatego jest jak jest
nara pozdro narcyzie.
podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy"