Beka z debili, którzy bronią tego j🤬ego kretyna. Jak taki śmieć przep🤬li się na czerwonym przez skrzyżowanie i zabije wasza matkę, która przejechała normalnie na zielonym, to tez będziecie takiego c🤬ja bronic? A może wy sami tak jeździcie i dlatego jesteście po jego stronie? Dramat k🤬a, co za ludzie…
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNormalną, nic złego nie zrobił. Niedługo będziecie się zachowywać jak te k🤬y ze szwecji.
Jak można porównywać te sytuacje... Ten człowiek na nikim nie wymusił, przejechał przez przejazd i tyle, krzywdy nikomu nie zrobił.
Wyprzedził pojazd który zatrzymał się przed przejazdem kolejowym przy już włączonej sygnalizacji dźwiękowej, mógł spowodować katastrofę w ruchu lądowym jakich wieeele tutaj już widzieliśmy. Grzecznie oddaj prawo jazdy i zamknij mordę.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówP🤬lisz jak stara baba.
Ja mam oddać prawo jazdy? Wiesz ty w ogóle synku co to jest wyprzedzanie?
Katastrofę k🤬a, dobrze, że nie kataklizm. Albo, jakby tam jechała po tym torowisku mała dziewczynka, to by ją jeszcze mógł zabić ten łobuz.
dobrze gada tylko tyś głupi bałwan !
co ty masz niby oddać jak ty nawet prawka dzieciaku nie masz ^^^^
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPrawo jazdy zrobiłem gdy miałem 16 lat. Teraz spójrz na swój wiek i na mój, gimbusku.
Heniu, co ty tu w ogóle p🤬lisz za kocopoły, wjechał na przejazd przy włączonej sygnalizacji i koniec i kropka. Mam już ładnych parę wiosen, ale nie przypominam sobie, żeby była możliwość zrobienia uprawnień w wieku 16l.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDla ciebie dobrze. Teraz pokolenie pedałków w rurkach przestrzega przepisów jak należy, a po lesie w maseczce na ryju chodzą.
Prawo jazdy zrobiłem gdy miałem 16 lat. Teraz spójrz na swój wiek i na mój, gimbusku.
Heniu, co ty tu w ogóle p🤬lisz za kocopoły, wjechał na przejazd przy włączonej sygnalizacji i koniec i kropka. Mam już ładnych parę wiosen, ale nie przypominam sobie, żeby była możliwość zrobienia uprawnień w wieku 16l.