Nie wiecie jak to było, zanim nagranie się zaczęło i zanim kierowca zaczął wyprzedzać ja już nap🤬lałem mu długimi ale widać że chciał zgrywać cwaniaka to też musiałem mu pokazać co i jak. A to że tiry nie wyhamowały to już k🤬a nie moja wina, w kodeksie jest przypis o zachowaniu odpowiedniej odległości do prędkości.
na pewno zaraz ktoś napisze że to było BMW więc taka akcja to nic dziwnego
a potem jakiś debil napisze żeby sie odp🤬lić od BMW
jak można sie odp🤬lić od BMW skoro ich kierowcy odp🤬lają takie akcje? j🤬e buraki
Zachowanie tego gościa z BMW faktycznie bezmyślne i nie mam zamiaru go usprawiedliwiać. Sam jeżdżę Wieśwagenem w cenie merca (audi) ale widać tu inny problem.
Właściwie gdzie by się człowiek nie wybierał to ma do wyboru minimum dwie drogi. Ja rozumiem że ktoś chce się przejechać autostradą ale, jak nie raz powtarzają na kursach, manewr wyprzedzania należy przeprowadzać tak żeby skrócić jego czas do minimum. Jakbym chciał jechać do miejscowości x która jest oddalona ode mnie o 500 km to nie po to wybieram autostradę żeby co kilometr zwalniać do 70 bo jakiś pajac nie wie do czego służy pedał gazu. Jakby gość z tego obłożonego kamerkami wozu dał do pieca to całej sytuacji by nie było![]()
na pewno zaraz ktoś napisze że to było BMW więc taka akcja to nic dziwnego
a potem jakiś debil napisze żeby sie odp🤬lić od BMW
jak można sie odp🤬lić od BMW skoro ich kierowcy odp🤬lają takie akcje? j🤬e buraki
Skad wiesz z jaka on jechal predkoscia ? Moze dawal do pierca i jechal 150 ... mam nadzieje ze kiedys do prawka dodadza testy na IQ szybko rozwiaze problem idiotow.