Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
pisiorkami najlepiej sie pobawcie...
tekst straszny suchar faktycznie z mistrzów
właściwie jest to tak strasznie c🤬jowe że ide popełnić samobójstwo podcinając sobie żyły kartą sim z idei
@UP - no to zrobisz coś pozytecznego przynajmniej. Co do pieprzenia o mistrzach czy innych gównach - nie wiem, mam życie i nie chodzę po wszystkich stronach internetowych, skoro wszystko tam już było wcześniej to tu nie zaglądajcie.
Ostatni żart ze znanego portalu. Powinien być opowiedziany w kontekście ironicznej odpowiedzi na pytanie, a nie rozmowy dwóch blondynek. Jak nie potrafisz logicznie dobrać tytułu do tekstu to zostaw jak jest....
Le się k🤬a uśmiałem... idź pan w c🤬j
@ ana_be jak masz zamiar pis*ć w t*ki sposób prze*leństwa to ich nie używaj i nie skazuj nas na czytanie z gwiazdkami. Ot taka mała prośba k🤬a!!!