Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
C🤬ja a nie prośby widzów.
Po prostu kradli ludzie odcinki puszczane na CC i wrzucali na YT zabierając odsłony spince kiedy wrzucała odcinek później.
Jakby to nie miało miejsca dalej byśmy dostawali 1 odcinek na miesiąc.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Oglądam żeby Walaszkowi wyświetlenia nabić (z szacunku za wszystkie poprzednie produkcje), ale obok kultowego Kapitana Bomby to Blok Ekipa nawet nie stała.
Oglądam żeby Walaszkowi wyświetlenia nabić (z szacunku za wszystkie poprzednie produkcje), ale obok kultowego Kapitana Bomby to Blok Ekipa nawet nie stała.
Bo Kapitan Bomba powstał dekadę temu i skierowany był do innego rodzaju gimbazy. A 10 lat w gimnazjum to będą ze trzy - cztery pokolenia JP
Każdy następny odcinek jest coraz słabszy. Myślałem, że będą dążyć w kierunku south park. Wyśmiewać absurdy z życia codziennego w Polsce ale robią nieśmieszną żenadę.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
@up dokładnie, pod ostatnim odcinkiem też o tym pisałem.
Kiedyś prawie w kazdym odc było coś poruszone. Tyle ostatnio fajnych tematów było a oni nic. Kiedyś potrafili pojechać po głupim teledysku Urbańskiej w którym lizała umywalkę, nie wiem czy CC im narzuca jakieś standardy czy co, ale wiem jedno: po podpisaniu kontraktu odcinki są słabe.