Poruszam kolejn膮 patologi臋 naszego systemu kt贸ry niby jest tak przyjazny niepe艂nosprawnym.
(Swojego g艂osu ani g艂osu powitania automatu nie zmieniam. G艂os pani zmieniony. Przy艣pieszone 10x w trakcie oczekiwania w kolejce.)
Ustawowo w 30 dni MAX powinni wyda膰 kart臋 parkingow膮. Maj膮 problem bo od 3 miesi臋cy nie maj膮 blankiet贸w z biura pe艂nomocnika ds. os贸b z niepe艂nosprawno艣ciami.
Wrzucam to aby nag艂o艣ni膰 spraw臋 tak jak pani radzi艂a bo to mi si臋 w g艂owie po prostu nie mie艣ci aby zesp贸艂 do orzekania o niepe艂nosprawno艣ci, kt贸ry wydaje karty parkingowe dla inwalid贸w, nie mia艂 od k馃がa 3 j馃がych miesi臋cy blankiet贸w.
Pr贸bowa艂em si臋 dodzwoni膰 do biura pe艂nomocnika ds. os贸b z niepe艂nosprawno艣ciami wielokrotnie. Nigdy mi si臋 nie uda艂o.
Nie znam niepe艂nosprawnego kt贸remu by si臋 uda艂o.
Nie wiem ilu plac贸wek dotyczy ten problem ale nagranie pochodzi z mojego PCPR gdzie wyrabiam karty parkingowe czyli z Grodziska Mazowieckiego.
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Medyczna Marihuana jest TA艃SZA w aptece ni偶 u dilera ok 15-30z艂/g !