Najprawdopodobniej grupa ukrainców urządziła sobie mordobicie pod sklepem nocnym, patrol policji chyba nic nie zauwaźył ani nie usłyszał 😏 Możliwe że służbę miały dwie dziury i bały się interweniować coby sobie ino tipsa nie złamać
1..2...3 ...Czekamy na skamlanie w wykonaniu: Darek1234..., Driver1,9mm, majeńka, wielbicielczarnychpyt, tudzież innych podobnych.
...najmocniej przepraszam zapomniałem dopisać jakże zasłużonego "balonatępiznę" vel "baronturbina".
Dzisiaj cały dzień @ prowokuje @ że ten drugi niby wszędzie w Polsce widzi ukraińców....
1..2...3 ...Czekamy na skamlanie w wykonaniu: Darek1234..., Driver1,9mm, majeńka, wielbicielczarnychpyt, tudzież innych podobnych.
...najmocniej przepraszam zapomniałem dopisać jakże zasłużonego "balonatępiznę" vel "baronturbina".
podpis użytkownika
"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"Niech sie nap🤬laja miedzy soba a komu to przeszkadza, moze sobie ktorys (oby) przez przypadek głowe rozbije i fiknie?
A co do policji to przewaznie jezdzi chlop z babą jak juz. To juz chyba nie te czasy co dwie baby jezdza
Na razie widzę, że to wy się spuszczacie nad każdą wzmianką o Ukrach. Macie jakiś fetysz Bandery, chyba wam staje, jak słyszycie ukraiński.
w 4 miechy naj🤬 ponad 1200 komentarzy i to tylko na sadolu, a kto wie gdzie jeszcze się spuszczaszMów za siebie p🤬deczko szoszońska.
Ja już kilku wyjaśniłem na przestrzeni ostatnich lat. Właśnie w takich sytuacjach.
W nocy po alko, a po wódzie lepszy jestem w dżudzie
podpis użytkownika
I tak to jest.