Ło Jezusicku Nazareński!!!
Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatańsko pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę i innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?
Dałem piwo przez pomyłkę, przepraszam Przeczytałem tylko "SPRAWDŹ OFERTĘ NA DZIECI NA HOME.BIEDRONKA.PL" i stąd to piwo...
Naprędce zwołane zostanie kółko różańcowe, żeby pana bozię przebłagać za tego małego mulata w gazetce
Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatańsko pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę i innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?
Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatański pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę o innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?
Myślę że biedronka wychodzi na przeciw postulatom memcena, jak czarny zgw🤬ci twoja 14 letnia córkę to nie możesz zrobić aborcji, trzeba urodzić więc później taki konfiarz będzie z dumą chodził po osiedlu z takim "opalonym" dzieckiem i biedronka pokazuje że też jest za tym 🙂
Jakby rządził Mencen, to by cz🤬ch nie zgw🤬cił, bo by go tutaj nie było. A jak mniemam czternastoletniej córeczki nie puszczałbyś samej na orientalne wycieczki do Kenii, Mali, czy Francji.