Ale ty poj🤬y pedał jesteś.
Kurewke to sobie przed lustrem szukaj dzbanie.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPedał to cię strugał, lajkrowy zboczeńcu.
Przed moim lustrem nie ma żadnych lajkrowych kurewek. W ogóle nikogo tam nie ma, bo mężczyźni się nie przeglądają. Wy kolarze pewnie siedzicie przed lustrem jak baby.
To zachowuj się jak na twój starczy wiek przystało.
A jeśli chcesz o żałosności pogadać - sorry, zlazłem na twój poziom. Zabolało?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTak to możesz sobie rozmawiać z innymi gimbusami, albo z sadolowymi przygłupami. Ja nigdy nie piszę nic o kogoś rodzicach i nie używam pedalskich zwrotów, jak to robią gówniaki z pokolenia homo. I pisz po polsku, jak chcesz coś do mnie napisać, a najlepiej nie pisz nic w ogóle.
Chyba masz dzisiaj ten gorszy dzień. Jak chce jeździć, to niech jeździ tam gdzie nie będzie sprowadzać niebezpieczeństwa na siebie oraz innych.
Jeszcze o kodeksach p🤬li Sąsiedzi to muszą mieć z tobą przej🤬e, szczególnie jak któryś wytnie świerk bez zezwolenia
Każdy idiota który widzi tu jakąkolwiek winę rowerzysty niech sie p🤬lnie w łeb i odda prawko, bo jest niebezpieczny. "Powinna jechać tak żeby nie stwarzać zagrożenia dla siebie i innych" to zapraszam do chodzenia pieszo, a lepiej czołgania się żebyś się nie przewrócił przypadkiem. Samochody są bardziej niebezpieczne niż rowery, a jakoś ich używamy.
Jak swego czasu jeździłem na rowerze nieco więcej to nigdy nie jechałem tak blisko krawędzi bo debile mnie wyprzedzali kiedy z naprzeciwko jechało auto. W dupie mam 3 sekundy twojego życia, wyprzedzisz mnie jak to jedno auto z przeciwnego pasa nas minie.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów