God name'u? Bad name'u? K🤬a co to, ja p🤬lę człowiek nie oglądał tych wariatów przez kilka msc i już jest do tyłu
Tak to jest jak uczelnia jest państwowa i Julkox studiuje sobie za moje podatki. Można siedziec na c🤬jopeistyce, zarządzaniu polem namiotowym czy gównozawstwie i robić takie hucpy 5 lat, a na koniec i tak pójdzie do pracy w jakimś non-profit [czyli kasa pod stołem od żymian czy ue] i tyle z tego miałem, że ze swoich podatków opłaciłem wariatom dyplomy.
P.S pakiet startowy hucpy lpgplus:
Julka coś tam bredzi, z tyłu samiec beta minus nadwaga i śmieszny strój, poza nieudacznika - może jakaś pijana albo przećpana julka na imprezie się zapomni i mu da, może nie w tym roku, może w kolejnym. Obok jakiś kosmita włosy zmieniony kolor 5 raz, kolczyki, tatuaże, flaga lgbt, przechodzi płynnie ze śmiechu w płacz, nie wie sam kim jest, w sumie nie wie za dużo, jedynie, że trzeba protestować, a najlepiej obtoczyć się flagą, żeby PRZYPADKIEM nikt nawet nie pomyślał, że on to nie to co on to to myśli, że to on... albo ono albo onx