Co za brednie ignoranta? Gdzie w Biblii jest cokolwiek o gadach wspomniane? W którym to miejscu ewolucja ma jakikolwiek wpływ na to czy "Ląd przed oceanami" czy może "Atmosfera ponad wodą"
Pseudo ateisto - ewolucjonisto: po pierwsze primo - M Y Ś L E Ć. Albert Einstein mawiał: nie kopiuj bezmyślnie w internecie bo wyjdziesz na idiotę.
podpis użytkownika
Z kopyta kulig... POP🤬LAAAA!
Ciekawa teoria. O ile się nie mylę, Einstein zmarł w 1955, a początki internetu opisywane są na koniec lat 60'. Chociaż to i tak była jakaś tam mała sieć ARPA. No ale lepiej myśleć po Twojemu. Dzięki temu wciąż mogę czekać, na nową płyte Presleya czy Jacksona. No i może w końcu 2Pac się ujawni. Pewnie skurczybyk siedzi z Wieczorkówną w Paryżu.
K🤬a ja w tym wieku byłem nosem w książkach o dinozaurach![]()
podpis użytkownika
痛い茶番@Martiniquaa
Co do ewolucji i jej przebiegu staram się to tłumaczyć tak, wybacz me słownictwo albowiem jak czytam twe posty to jestem podziw twego słowotwórstwa![]()
Spotykają się dwie ryby
R1: Ej stary, w tej wodzie jest już do bani, nie dość że śmierdzi, to jeszcze wszędzie są te cholerne drapieżniki, a na lądzie tylko spójrz, cisza, spokój zero zagrożenia.
R2: Hmmm niegłupi pomysł brachu, ale przecież nie wyrosną nam k🤬a nogi by tam patatajać z uśmiechem niczym banan.
R1: A gdyby tak ćwiczyć i se wpajać do bani że to tam jest nasze miejsce by następnie tą wiedzę przekazać naszym przyszłym ikrom ?
R2: Not bad idea bro ...
Miliony pokoleń potem
Stary na tym lądzie jest c🤬jowo, a gdyby tak pop🤬lać w przestworzach ?
Not bad idea bro ...
Co za brednie ignoranta? Gdzie w Biblii jest cokolwiek o gadach wspomniane? W którym to miejscu ewolucja ma jakikolwiek wpływ na to czy "Ląd przed oceanami" czy może "Atmosfera ponad wodą"
Pseudo ateisto - ewolucjonisto: po pierwsze primo - M Y Ś L E Ć. Albert Einstein mawiał: nie kopiuj bezmyślnie w internecie bo wyjdziesz na idiotę.
No nie czepiajcie się tak, 2000lat temu nie wiedzieli, że ziemia jest planetą, słońce gwiazdą, księżyc satelitą, że poza ziemią są miliardy planet, gwiazd, satelit innych takich. Niewiedzieli o dinozaurach, że człowiek jest potomkiem małp, to jak mieli napisać prawdę?
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.