Wysłany:
2013-07-15, 10:27
, ID:
2331536
Zgłoś
1. słońce przed ziemią
dzień pierwszy – stworzenie światła i oddzielenie go od ciemności,
dzień drugi – stworzenie sklepienia niebieskiego oddzielającego wody górne od dolnych,
2. Oceany przed lądem i w TEORII ewolucji też oceany przed lądem, jakbyś nie wiedział według teorii, ziemia była jedną wielką zupą.
3. "Słońce przed światłem" bzdura, przeciez według teorii ewolucji słońce ma 4,3 miliarda lat a wszechswiat 13,7 to przecież jasne, że było światło przed słońcem hjahahhahaha
4. Rośliny na ziemi w obu przypadkach prawidłowo, rośliny były przed złożonymi rybami a przed nimi były bakterie - mieszasz synu mieszasz
6. Ryby przed insektami - to prawda, insekty powstały na lądzie a ryby w wodzie, a w wodzie życie powstało pierwsze
8. ssaki morskie a ssaki lądowe - gdzie w biblii napisano, że ssaki morskie były przed ssakami lądowymi.
10. brak słow poprostu...
11. brak słów.... nie mam po prostu już sił
12. człowiek nikogo nie stworzył, mogł tylko wymyślić.
na koniec dodam, że biorąc pod lupe biblijne stworzenie świata trzeba być niezłą pałką, bo wiekszość wierzących uważa to tylko za symboliczny "opis" tak samo jak ty myślałeś, że urodziłeś się w kapuście i dlatego jesteś takim kapuścianym łbem.
BÓL DUPY LEWAKOW ZA 3,2,1 ................. start
przynajmniej tutaj mam swobodną szanse na wypowiedź i żaden pseudo dziennikarz w TVN'ie mnie nie zagłuszy
dodam jeszcze, że teoria darwina została dawno temu obalona ale jeszcze nasze małpki tvnu tego nie wiedzą.