Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Psy to największe p🤬dy wśród zwierząt. Przypominają sebixów na osiedlu atakujących pierwszoklasistę wracającego ze szkoły. Są mocne i mądre w grupie.
Wszystkie psy powinno się likwidować a te typu pitbul to wręcz z urzędu.
Tak k🤬a, rozczłonkował to chyba cię wujek w piwnicy, bez przesady, nie był zbyt duży ten pchlarz j🤬y, trochę zimnej krwi, jakiś dobry kij i masz nowy dywan pod kominek
Oglądając film właśnie przychodziła mi do głowy jedna myśl kojarzaca się właśnie z zachowaniem kobiet. Pies definitywnie suka i i jaguar tak stwierdził " jak ma mi tak p🤬lic to p🤬le. Ide"
dudek694
Ja tam widzę przeciętnego samca alfa z mikropenisem ujadającego w internecie że feministki chcą odebrać mu męskość i władzę (których nigdy nie miał swoją drogą).