Konczac ta rozmowe mungole powiem ci tak. W dupie byles gowno widziales. Mi daleko do kopalni...i musisz troche wiecej kwejkow ogladac. To nie k🤬a ruskie ani twoja miescina ze mieszkaja tu tepe p🤬dy myslace jak zasrane bezmozgi. Wczesniej pisalem ale powtorze i sobie to gdzies zapisz zebys nie zapomnial jelopie.
Dostales wp🤬l od chlopakow ze Slaska? Jesli tak to chetnie Ci poprawia![]()
A i jeszcze cossmieciem nazywaj tego ktory zrobil taka zyciowa p🤬de
![]()
Noooo ślazacy przybyli do Miasta Szczecin które tepi gejów i ślazacy postanowili im nabroic:
Obrazek
Śmiejecie się ze śląska ??? Zapraszam do Łodzi. Jak ktoś tu przyjedzie i przez 2 godziny jazdy po mieście nie wykrzywi felgi albo mu ktoś nie zajebie kołpaków pod posterunkiem naszej straży miejskiej to jest gość. A już po 3 godzinach pobytu lepiej się upewnić czy te kołpaki z tymi felgami w ogóle jeszcze są zamontowane przy jego aucie??? Co do torowisk to... K🤬a jakich torowisk co ja gadam. A i uważajcie żeby wpadając do odkrytej studzienki kanalizacyjnej nie złamać nogi bo włazy od studzienek mają teraz branie przez Edka i jego kolegów z gangu złomiarzy. Śląsk to w porównaniu z nami metropolia tam chociaż można wszystko tanio kupić, np.kołpaki z Łodzi.
podpis użytkownika
Let's rock'n'rollHeh thunder zapraszam na śląsk, zrób sobie w końcu wycieczkę, a nie pie**olisz 3 po 3 jaki to śląsk jest zły.
@ P🤬aKiermana ja nie pap🤬lam na śląsk tylko stwierdzam stwierdzam fakty kacapie.
@tomi373 przejezdzalem wowczas przez twja wioskę, ale ciebie akurat nie bylo bokradles wegiel z torów![]()